Afd. 6+11+12: Et beskedent skur

Afdeling 6 – Holmstrup
Afdeling 11 – Odinsgård
Afdeling 12 – Thorsbjerg

Holmstrup Mark har et uforpligtende mødested

Af Jens Skriver, foto Martin Krabbe

Elisa Oline Reimer er en glad bruger af det nye skur. Dog vil hun gerne have fjernet nogle grene, så der kan komme mere sollys ind.

Elisa Oline Reimer er en glad bruger af det nye skur. Dog vil hun gerne have fjernet nogle grene, så der kan komme mere sollys ind.

Et træfpunkt for Holmstrup Mark ligger godt gemt i buskadset ud til Jernaldervej over for Brugsen og Genbrugspladsen. Kommer man tættere på, ser man et skur med tag og vægge, der når halvvejs op samt et antal bænke. Der er næsten altid mennesker. Her drikkes medbragte øl af alle slags.

”Ofte er her en femten til tyve stykker, ”siger en bruger, ”og hvis vi kom alle sammen, var her slet ikke plads.” Nogle ville gerne have haft et større skur, andre ville gerne have haft væg hele vejen op i vest”.

Jeg har kun set beboere fra Holmstrup Mark. ”Men der kommer også folk inde fra byen og andre steder fra, som kender os og vores sted,” lyder det fra en bruger. Snakken går livligt. Mens jeg er der diskuteres, hvordan en bruger har fået en blodsamling i øjet.
Skuret er netop blevet sat op af afdelingsbestyrelserne på Holmstrup Mark.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt