Udsmidningssag fra Gellerup har været for retten

4. juni falder der dom i Byretten i sagen om udsmidning af tre familier fra Bentesvej

Af Elsebeth Frederiksen – arkivfoto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen

Efter godt fire timers redegørelse og sagsfremstilling stod det klart, at de tre familier, som har sagsøgt Brabrand Boligforening for ulovlig udsmidning, skal vente indtil onsdag den 4. juni klokken 13 med at få dommen.

Erstattes af kontorer
De tre familier ønsker ikke at flytte fra deres boliger, som ligger i to af de tre blokke, som skal rives ned i forbindelse med helhedsplanen. I stedet for de to boligblokke skal der bygges en stor kontorbygning, der i fremtiden skal huse op mod 1000 kommunale arbejdspladser.

Den tredje blok, der hvor Bygaden skal gå, er nu tømt for beboere, og der gøres for tiden klar til, at den kan rives ned i løbet af efteråret, når den er analyseret for farlige byggematerialer.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Retten i AarhusFamilier vil anke
Retssagen handler for familiernes vedkommende hovedsageligt om, at de gerne vil blive boende i deres lejligheder, også selv alle andre beboere i de to blokke er flyttet.

Hvis familierne ikke får ret i deres søgsmål, kan de anke sagen til landsretten, og det har familierne i flere medier allerede givet udtryk for, at de agter at gøre.

Det forventes, at der kan gå op mod et år, før der falder dom i en eventuel ankesag.




Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt