Afd. 6: Holmstrup PensionistKlub er begyndt på ny sæson

Afdeling 6 – Holmstrup

Hygge, samvær, udflugter og handel med brugte ting

Tekst og foto Jens Skriver

Tøjdamen Anne-Dorthe viser tøj.

Tøjdamen Anne-Dorthe viser tøj.

Klubben samles en gang om ugen. Den dag, jeg var der, vankede der kaffe og æblekage. I stedet for hatten gik en skål rundt til betaling. ”Tøjdamen” Anne-Dorthe var der med brugt tøj. Hun kommer en gang om måneden. Snakken gik livligt. Brugsen savnes, og seneste nyt fra lokalområdet diskuteres. Alle er enige om, at det, der betyder noget, er det sociale samvær. ”Alle har brug for en sludder,” siges der.

Det er meget vigtigt for medlemmerne at få fortalt, at de meget gerne vil se nogle medlemmer fra Thorsbjerg og Odinsgården. For øjeblikket er der kun ét medlem herfra.

Kontingent koster 110 kr. om året. Det er sat op efter krav fra FAS. Der forestår en halvdagstur til Industrimuseet i Horsens. Bussen betales af Loppen. I Loppen sælges brugte genstande. Loppen betaler også for Bernard, klubbens sponsorbarn, der bor i Burkina Faso.

Der betales kontingent til Børnefonden og lommepenge til ham. Klubben får et billede af ham mindst fire gange om året, og hver gang, han får lommepenge, får klubben et brev. Han fortæller bl.a., at han har købt sæbe til familien. Det er en stor luksus dernede. Nu er han 20 år, men de må have ham til 2017. Grunden til, at de må have ham som sponsorbarn, når han er så gammel, er, at han kom meget sent i skole.

Kik forbi klubben i åbningstiden.

Hygge.

Hygge.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt