Afd. 6: Fest. Forår. Flag

Afdeling 6 – Holmstrup

Beboerforeningen i Holmstrup fejrede sit 25-års jubilæum

Tekst og foto Jens Skriver

Beboerforeningen i Holmstrup, der også kaldes Klubben, fejrede lige før påske sit 25-års jubilæum med underholdning for hele Holmstrup.

Hit’ Shake underholder.

Hit’ Shake underholder.

Til daglig har klubben mange aktiviteter for sine medlemmer, men på jubilæumsdagen kom naboer i alle aldre til fadøl, sandwich og underholdning med Hit’ Shake i afdelingens selskabslokale, som var pyntet med flag. Også helt unge brugte dansegulvet, men mange sad udenfor i det strålende forårsvejr.

Klubliv
Jeg kikker også ind i Klubbens lokaler et par gange. Den ene gang rafles der ivrigt. Anders Jørgensen og Kurt Møller, som var med fra starten, er her.
”Vi kommer her for at mødes, have socialt samvær, hygge og snakke,” siger Anders.

Desuden kan Klubben tilbyde kaffe, sodavand, øl, mad og brug af computer. Man skal være medlem for at komme der. Det koster 50 kroner pr. måned. Foreningen har omkring 100 medlemmer, der er inddelt efter, om de kommer fra Holmstrup, andre afdelinger i boligforeningen eller udenfor.

Hver fredag er der morgenmad. De må ikke lave varm mad, men Kim kommer somme tider med varm leverpostej. Hertil kommer julefrokost og påskefrokost, og 1. maj er der morgenfrokost allerede kl. 8.

Mange hjælper til som frivillige. Som en af dem siger:
”Det er bedre end at sidde hjemme alene.”
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt