Afd. 24: Større fremmøde til afdelingsmødet denne gang

Afdeling 24 – Skovhøj

Fredsvalg og ingen huslejestigning

Tekst og fotos: Bo Sigismund

Afdeling 24 Skovhøj er en af de stille eksistenser. Heller ikke et beboermøde samler normalt stor tilslutning eller giver særlig megen debat. Men måske er det ved at forandres; denne gang var der da lige så mange beboere som gæster og officials.

Formand Anette Kjærsgaard kunne dog fortælle, at livet i afdelingen ikke er uden problemer. Der sker hærværk, der smides affald, og der er også konstateret salg af stoffer. Det har været svært at få politiet til at gøre noget ved den sag – beklageligvis. Nogle beboere oplever at have svært ved at få fat i varmemesteren. Og så er der de byggeskader, der har været et problem i al den tid, byggeriet har eksisteret. Der var ikke mange spørgsmål; men driften svarede på de rejste problemer, og beretningen blev godkendt.

Foreningsbestyrelsens beretning, aflagt af Jesper Pedersen, var ganske omfattende. Spørgsmålene drejede sig imidlertid om de nære ting – især om Stofa og antennesignal og de kommende priser.

Stabil husleje
Susanne Witting, foreningens administrationschef, stod for gennemgang af regnskab og budget.

Huslejen stiger ikke i 2015. Der var spørgsmål vedrørende dispositionsfondens rolle, og en beboer ønskede ligefrem en sag om de ekstra omkostninger ved at varme lejligheden op.

Inspektør Carsten Falch gjorde rede for løsning af problemerne med byggeskader, træk og fugt.

Bestyrelsen fortsætter
I de senere år har afdelingsbestyrelsen bestået af Anette, Jan og Claus – det gør den stadig, eftersom der ikke stillede nogen andre kandidater op. Der er ingen suppleanter og ingen repræsentation i Skræppebladet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt