Afd. 24: Ifølge beboerne sker der ikke det store i afdeling 24

Afdeling 24 – Skovhøj

Meget få fremmødte til afdelingsmødet, der derfor kunne afholdes med god coronaafstand

Tekst og foto Elsebeth Frederiksen

Der var mødt otte beboere op til afdelingsmødet i afdeling 24, Skovhøj, og det blev derfor et kort møde. Bestyrelsens beretning tog cirka to minutter og handlede om, at formanden Steffen Jacobsen desværre afgik ved døden i april, og derfor trådte suppleanten Lotte til. Ivan Lerke, som fremlagde den korte beretning, opfordrede til sidst til, at beboere skulle stille op til afdelingsbestyrelsen.

Den nye bestyrelse fra venstre Thomas Busch, Ivan Lerke og Liselotte Jacobsen.

Den nye bestyrelse fra venstre Thomas Busch, Ivan Lerke og Liselotte Jacobsen.

Budget
Administationschef Susanne Witting fremlagde afdelingens budget for 2021. Den indeholdt en huslejestigning på 1 %. Det skyldes blandt andet dyrere renovation og renholdelse, samt at der er sat penge af til udskiftning af lamper, termoruder og elastiske ruder. Det bliver en samlet stigning på knap 60.000 kroner.

Inden budgettet blev godkendt, var der en lille diskussion om, hvorvidt lejen af fælleshuset er for høj. Det blev foreslået at sænke lejen, så flere lejer, og der derfor kommer flere indtægter.

Der blev lagt op til, at afdelingsbestyrelsen kunne komme med et udspil.

Forslag
Der var fire forslag på dagsordenen, tre af dem blev vedtaget. Så nu kan beboerne afregne direkte med Stofa i stedet for at skulle betale over huslejen.

Boligforeningen havde stillet forslag om at ændre på regler om vedligeholdelsen. Her blev det vedtaget, at man ikke kan bruge vedligeholdelseskontoen til at få lagt linoleumsgulv i lejligheden, men at man godt kunne bruge kontoen til at vedligeholde, slibe og lakere allerede eksisterende gulv.

Hvis beboeren vil have linoleumsgulv på, skal de selv betale og have tilladelse fra boligforeningen.

Et forslag om at ændre farver på altansejl blev nedstemt, da et flertal mente, at de alligevel falmede og blev hvide med tiden.

Det sidste forslag var ret specifikt. Liselotte Jacobsen bad om at få lov til at have et sammenhængende hegn omkring sit hus, og det blev vedtaget.

Valg
Der var ikke den store interesse for at stille op til bestyrelsen, men to blev overtalt til det, så nu sidder Liselotte Jacobsen, Ivan Lerke og Thomas Busch i bestyrelsen, mens Emil Blak Sørensen meldte sig som suppleant.

Der blev desværre ikke valgt nogen repræsentant for Skræppebladet, men Anette Kjærsgaard blev valgt til FAS.

Eventuelt
Under eventuelt blev der blandt andet snakket om en snarlig gennemgang af vinduerne, fordi der er skimmelsvamp. Der var også problemer med knallerter, der holder i vejen, ønske om at få et tag over cykelstativerne, og så var der en, der spurgte, om det kunne lade sig gøre at slå græs efter klokken 10, så de ikke blev vækket af det. Her var svaret, at der blev arbejdet på at få en robotplæneklipper.

Afdeling 24, Skovhøj
Adresse: Skovhøj 104-226, 8361 Hasselager

Huslejestigning 1,0 procent
80 lejemål
To-, tre- og fireværelses fra 62 til 105 m²
Husleje pr. m² pr. år 972
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt