Bronzemedalje og ros til nye medarbejdere

Tre nyslåede ejendomsserviceteknikere har bestået deres uddannelse med ros og medalje til følge. Nu får de lejlighed til at vise deres evner i Gellerup

Tekst og foto: Martin Krabbe

Brabrand Boligforening har fået tre nye og yderst velkvalificerede ejendomsserviceteknikere. John Bondegaard Nielsen, Jesper Skov og Dan Moisen har alle tre taget uddannelsen, og de har alle fået ros for deres indsats i forløbet. 31-årige Jesper Skov formåede endda at få en bronzemedalje for en særlig flot indsats.

Driftens tre uddannede  ejendomsserviceteknikere f.v. Dan Moisen (55 år), Jesper Skov (31 år) og John Bondegaard Nielsen (48 år).

Driftens tre uddannede ejendomsserviceteknikere f.v. Dan Moisen (55 år), Jesper Skov (31 år) og John Bondegaard Nielsen (48 år).

”Jeg tror nu mest, det er, fordi han kan huske tingene,” siger Dan Moisen med et grin.
Han er selv 55 år gammel og har efter eget udsagn ikke siddet på skolebænken i 40 år.

”Det er et spændende og alsidigt arbejde at være ejendomsservicetekniker, og det er fedt at få den her uddannelse som 55-årig,” fastslår Dan Moisen.
Det bliver Gellerupparken, der fremover får glæde af de tre nye ejendomsserviceteknikere, som arbejder ud fra driftskontoret på Edwin Rahrs Vej ved Bazar Vest.

Uddannelse med merit
Uddannelsen til ejendomsservicetekniker er en håndværksuddannelse specifikt rettet mod behovene i en boligforening. Uddannelsen udbydes af Aarhus Tech.
Normalt tager den tre år og tre måneder, men da de tre nye medarbejdere i forvejen har fungeret som gårdmænd, havde de mulighed for at tage uddannelsen på blot 14 måneder.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt