Læserbreve og kommentarer til Skræppebladet

Vejledning

Illustration af Jesper Ankjær

Skræppebladet er beboernes blad, og det er derfor vigtigt både at modtage og bringe læsernes kommentarer og læserbreve. Skræppebladet skal være til at forstå for alle, så derfor skal alle indleverede tekster være skrevet på dansk eller være forsynet med dansk oversættelse.

En kommentar skal aftales med redaktionen, som eventuelt efterfølgende redigerer kommentaren i samarbejde med forfatteren.

Læserbreve er som udgangspunkt korte, og her retter redaktionen kun for stave- og forståelsesfejl. Læserbreve optages u-censurerede, hvis de ikke indeholder injurier.

Redaktionen har ret til at forkorte læserbreve og kommentarer, hvis de overstiger 500 ord/3000 tegn.

Send dit læserbrev eller din kommentar pr. mail til redaktion@skraeppebladet.dk
Læserbreve modtages helst i elektronisk udgave, ellers kan du sende det med post til Skræppebladet, Dortesvej 35A, 8220 Brabrand.
Del eller print denne side:  


3 kommentarer til
“Læserbreve og kommentarer til Skræppebladet”


 • 1

  Marianne Fisker skriver:

  Kære Hansbrogesbeboer, efter en modbydlig hadsk og fjentlig afstemming af de såkaldte skadedyr kan jeg da trøste de bemeldte at min gamle 18 årige oliver ikke er mere, men den blev ikke aflivet på grund af jer, den var syg af gigt, og lod dyrlægen tage beslutningen,så mit dejlige dyr var aldrig blevet aflivet p.g.a. af jer. Det er dog også den mest dyrefjenske afd. jeg har boet i.Så nu overvejer jeg nye græsgange,og så kan i jo så se hvad det så kommer. Marianne Fisker Hans Brogesvej 11.


 • 2

  Marianne Fisker skriver:

  P.S. Også hvad med husejerne, skal de så ha´et brev, ja jeg spørger bare, Fisker Hans Brogesvej 11.


 • 3

  marianne fisker skriver:

  Hej, skræpper pænt ment. Vil i være søde ikke at sende mit læserbrev i bladet, da der er sket bedre ting, dyrlægen synes det var en synd at aflive Oliver, trods alder, så i næste uge omkring den 10 dec. skal han til Gammel Harlev. Marianne Fisker,Hans Brogesvej 11. God jul til jer alle.

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt