Afd. 16: Nyt fra Seniorbo Voldbækhave

Voldbækhaves tre ”Michelinkokke”.

Voldbækhaves tre ”Michelinkokke”.

Afdeling 16 – Seniorbo Voldbækhave

Røgfri fastelavn

Af Jesper Gervin

3. januar 2015 blev Seniorbo Voldbækhave erklæret for røgfrit område ude som inde, og det glæder alle 32 beboere.
 
Den sidste beboer har overholdt sit nytårsforsæt, så den eneste røg, vi har her i vores afdeling, kan komme fra vores fælles køkken, vores udendørs grill eller fra vores Sankt Hans- bål.

Fastelavn 
Traditionen tro holdt vi også fastelavn her i vores afdeling, til meget stor morskab for alle beboerne, og udklædninger og kreativitet ville ingen ende tage.

Vi startede kl. 12, kigger hinanden lidt an og går så ud i vores overdækkede arkade (vi afholder arrangementer uanset vejret), hvor tønden er hængt op – fyldt med søde sager
m.m.

Efter sidste slag har vi fællesspisning, som består af smørrebrød fra et af de lokale køkkener, og vi fejrer kattekonge samt kattedronning (vist nok en mand i år). Herefter er der kaffe og fastelavnsboller, og likør som blev velsignet inden serveringen. En fantastisk hyggelig søndag eftermiddag.

Alle aldersklasser var repræsenteret til fastelavn.
 
  
Stjernestøv
Som det er fremgået af forskellige nyhedsmedier i år, har Århus endelig  fået tildelt tre Michelin-stjerner. Denne oplysning har bevirket, at vi i Voldbækhave har lyst til at komme med vores bidrag.
 
I flere år har der hos os været to ”Michelin-kokke”, der som minimum har kreeret lækre retter for beboerne en gang om året. Den 7. marts i år blev dette fornemme køkken udvidet med endnu en ”Michelin-kok” efter veloverstået optagelsesprøve.

Det betyder, at Voldbækhave nu kan bryste sig af tre ”Michelin-kokke”, hvilket vi er meget stolte af.

Hvis nogle af disse eksempler har givet dig lyst til at flytte ud til os i skoven, så skriv dig på vores vente-liste, og flyt herud, når der er en ledig bolig.

Skulle du have lyst til at aflægge os et besøg, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede, og der vil blive arrangeret en rundvisning m.m. Samme tilbud gælder også nye, måske kommende beboere.

 
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt