Brabrand er jo lige så meget Aarhus som Centrum!

Alle er inviteret til color run

ved Helle Hansen – Fotos: The Color Run Nordic

Det er forventningen, at flere tusinde aarhusianere deltager i The Color Run Aarhus søndag den 31. maj. Det bliver festligt og farverigt, men kommer selvfølgelig også til at kunne ses og høres i og omkring Gellerup/Toveshøj, hvor løbet foregår.

Color Run er en rigtig god anledning til at vise, at vi selvfølgelig kan lægge bydel til nogle af Aarhus’ store events. Som en deltager har skrevet på Color Runs facebookside: ”Jeg synes, det er fedt, at det ikke altid er midtbyen, der bliver brugt, den er overfyldt i forvejen. Brabrand er jo lige så meget Aarhus som centrum…”.

Foreninger og klubber er med
Color Run samarbejder med en række af de lokale sportsklubber og foreninger om løbet. Klubberne leverer frivillige til en række praktiske opgaver, hvilket Color Run betaler klubben et beløb for. Det er også aftalt med Bazar Vest og City Vest, at de stiller boder med salg af mad m.m. op på festpladsen, der bliver placeret på græsarealet på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og Aaby Ringvej. Her bliver der også lokal optræden på scenen før og efter løbet.

Børnezone og borgmesterløb
På festpladsen bliver der en børnezone, som Helhedsplanen og afdeling 4 og 5 er ansvarlige for. Her vil der være forskellige aktiviteter for de børn, der kommer og ser på løbet. Festpladsen er åben fra kl. 11.00, mens selve løbet starter kl. 13.00. Det bliver borgmester Jakob Bundsgaard, der sætter løbet i gang, og han løber også selv med på ruten. Det er desuden planen at have en cykelkaravane med løbere, der cykler til Brabrand fra midtbyen i samlet flok – anført af rådmand for Teknik og Miljø Kristian Würtz, der cykler sammen med sin søn.

Vis hensyn og nyd synet
Løbet vil bl.a. gå ad Gudrunsvej og Edwin Rahrs Vej, hvor trafikken vil blive påvirket, mens løbet foregår. Trafik og løbere vil blive dirigeret forbi hinanden, men der kan forekomme perioder, hvor man skal vente, før man kan køre til og fra ens normale parkeringsplads foran blokkene. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed. Nyd synet af de glade og farverige løbere imens. Farvepulveret, der bliver brugt, er i øvrigt helt uskadeligt og nemt at vaske af.

Brabrand Boligforening og Gellerupsekretariatet i Aarhus Kommune bakker sammen med afdelingsbestyrelserne i afd. 4 og 5 op om The Color Run, bl.a. ved at udlodde gratis billetter til løbet i en konkurrence, som du kan læse mere om på næste side.


Vind billetter til The Color Run-løbet den 31. maj i Gellerup

Vi udlodder 10 billetter til The Color Run Race Kit, bestående af den officielle The Color Run T-shirt 2015, løbsnummer, en farvepose og meget andet.
Der trækkes lod blandt de rigtige svar mandag den 11. maj, og de heldige vindere får direkte besked.

Svar korrekt på nedenstående spørgsmål, og deltag i konkurrencen. Print evt. fra pdf-udgaven af bladet (side 23)

Tip en 3’er

Hvad bliver der bygget der, hvor Nordgårdsskolen tidligere lå placeret? (sæt ring om det korrekte svar)
[ ] En slikbutik
[ ] En lufthavn
[ ] Nyt dagtilbud

Hvor mange boligblokke er blevet revet ned? (sæt ring om det korrekte antal)
[ ] 3
[ ] 10
[ ] 100

Hvor mange beboere er der i Gellerup og Toveshøj tilsammen? (sæt ring om det korrekte antal)
[ ] cirka 6.000
[ ] cirka 12.000
[ ] cirka 20.000

Dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig, hvis du vinder:
Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
Mailadresse:

Vi skal have dit svar senest den 8. maj 2015 på Helhedsplanens kontor, Gudrunsvej 78 st., overfor biblioteket. Aflevér i postkassen uden for kontoret. For at deltage skal du være fyldt 18 år og bo i Gellerup eller Toveshøj – afdeling 4 eller 5 i Brabrand Boligforening.


Køb billetter

Er du ikke blandt de heldige vindere, og bor du i afdeling 4 eller 5 – Gellerup eller Toveshøj, så har du også mulighed for at købe billetter til løbet til kr. 200. Normalprisen er kr. 315, og vi har 100 billetter til denne nedsatte pris.

Det eneste, du skal gøre, er at komme forbi Helhedsplanens kontor, Gudrundsvej 78 st., lige over for biblioteket, og købe billetterne. Enten…

Tirsdag den 19. maj fra kl. 10.00 – 12.00 eller
Torsdag den 21. maj fra kl. 16.00 – 18.00.

Medbring sygesikringsbevis.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt