Odinsgård slukkede lyset

Odinsgård markerede Earth Hour i mørke

Af Elsebeth Frederiksen, foto: Lene Olm

Den 28. marts var det Earth Hour. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, som organiseres af WWF Verdensnaturfonden overalt på kloden. Her bliver folk opfordret til at slukke lyset mellem kl. 20.30 og 21.30 for at gøre opmærksom på klimaforandringerne.

Man kan se, at mange lejligheder stadig har lyset slukket.

Man kan se, at mange lejligheder stadig har lyset slukket.

I Odinsgård havde bestyrelsen indbudt beboerne til at deltage via Facebook og sedler i postkassen, og de havde indkøbt fakler og olielamper. Det blev, ifølge formand Lene Olm, en succes. De havde sat fakler og lamper op udenfor, og selvom det regnede, og blæsten slukkede et par fakler, så det flot ud.

”Da vi slukkede lyset, kom folk ud og kiggede, og stort set alle i afdelingen havde slukket lyset. Jeg var overrasket over, hvor sort det var,” fortæller Lene Olm.

Vil gøre det til en tradition
Kl. 21.30 slukkede de faklerne, men der var ikke ret mange, der tændte lysene igen i lejlighederne bagefter, så folk sad i deres lejligheder resten af aftenen med stearinlys.

Lene Olm fortæller, at de gerne vil gøre det til en årlig tradition i afdelingen, som man gerne udbrede til naboafdelingerne Thorsbjerg og Holmstrup – eller endda resten af boligforeningen.

”Vi var spændt på, om folk kom ud og deltog. Vi var lidt i tvivl, om folk ville læse det, der stod i postkassen eller på Facebook, og at stort set alle deltog, betragter vi som en stor succes,” slutter Lene Olm.

Den seddel, som beboerne fik i postkassen.

Den seddel, som beboerne fik i postkassen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt