Forsvarsministeren læser også Skræppebladet

Nicolai Wammen kiggede forbi Skræppebladets redaktion og fik en kort snak

Af Elsebeth Frederiksen, foto Martin Krabbe

Nicolai Wammen

Søndag den 10. maj var det meningen, at Skræppebladet skulle have haft skrivesøndag for redaktionsmedlemmer og andre interesserede. Vi valgte at udsætte til en senere lejlighed, men fredag fik vi at vide, at forsvarsminister Nicolai Wammen gerne ville kigge forbi Skræppebladets skrivesøndag.
Den var jo udsat, så vi aftalte hurtigt at lave et ekstra-ordinært redaktionsmøde i Yggdrasil i stedet. Her skulle Wammen også besøge Verdenshaverne, og på den måde kunne han nå det hele.

Det blev til et kort møde med de fremmødte redaktionsmedlemmer, hvor Nicolai Wammen fortalte, at han faktisk læser Skræppebladet, og da han mener at have ansvaret for Helhedsplanen, fordi han var borgmester i Aarhus, da den blev vedtaget, var han meget interesseret i, hvordan og hvad vi skriver om Helhedsplanen.

Nicolai Wammen mener, at Skræppebladet er vigtigt, fordi det er en rigtig god måde for beboerne at få informationer om, hvad der sker i boligforeningen.

Der blev taget nogle billeder, og forsvarsministeren fik nogle blade med til uddeling, så måske sidder der lige nu en på Christiansborg og læser Skræppebladet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt