Hasle Bakkerløb blev gennemført i mudder

Løbet startede langsomt op, men blev alligevel en succes

Af Elsebeth Frederiksen, fotos af Martin Krabbe

For fjerde gang blev der torsdag den 17. september afholdt løb ved Hasle Bakker. Brabrand IF Motion, Brabrand Parkrun og Den Selvejende Institution Hasle Bakker stod for arrangementet.

Kl. 18 startede de voksne, som skulle ud på en længere rute

Kl. 18 startede de voksne, som skulle ud på en længere rute

Henning Lorenzen, som var arrag­ør af løbet og normalt er frivillig for Park Run, forklarede, at det var frivillige fra Park Run, som stod på ruten og viste løberne rundt, og de havde også lavet pile af mel på vejen, som skulle vise vej. Han er selv en ivrig løber, men denne dag deltog han kun som arrangør.

Kl. 17 Startede 12 børn, selv en lille pige, som mest blev båret af sin far, og nogle, der spurtede af sted og hurtigt kom tilbage efter at have løbet to kilometer. Denne rute gik over Grimhøjspiralen og Bakkekammen og var ret mudret og beskidt. Men det tog deltagerne ikke så tungt. Alle børnene fik en medalje, en amerikansk fodbold og en pose slik.

De børn, der var med, syntes det var rigtigt sjovt. Jara, som bor i Gellerupparken syntes det var en hård tur, men også sjov. Hun har engang været hele Brabrand Sø rundt, så dette var knap så imponerende.

Jara er stolt af sin 3. plads.

Jara er stolt af sin 3. plads.

De voksne løb også en tur
Kl. 18 var det de voksnes tur til at løbe. De skulle løbe enten fem eller ti kilometer, mens man også kunne gå en tur på fem kilometer. Der var nogle lokale beboere fra Toveshøj og Gellerup, og nogle somaliske kvinder, som havde fået lov til at deltage, fordi de er med på gåture i Hasle Bakker engang om ugen.

Ca. 120 personer deltog på dagen og havde på trods af mudderet en rigtig god dag. Skræppebladet er på pletten næste år, når Hasle Bakkerløb har fem-årsjubilæum.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt