Fritidsforeningens nye FAS-sektioner er klar til at modtage ansøgninger

De tre FAS-sektioner Syd, Vest og Nord tilbyder medlemmerne forskellige muligheder for støtte og aktiviteter

Tekst af Helle Hansen – illustration af Jesper Ankjær

Efter den store omlægning af Brabrand Boligforenings Fritidsforening, der blev vedtaget tidligere på året, er alle de tre nye FAS sektioner i syd, vest og nord efterhånden ved at være klar til at melde ud, hvilke muligheder medlemmerne har for at søge støtte til aktiviteter og udflugter.

Som ansøger skal man vælge opmærksom på, at det efter forårets omorganisering i dag er forskelligt, hvilke tilbud om støtte og aktiviteter medlemmerne får tilbudt. Det er afhængigt af, hvilken FAS Sektionen boligafdelingen er medlem af.

Forskellige bevillingsregler
Fremover er det derfor en god idé at gennemlæse sektionernes bevillingsregler, før man søger. Nogle sektioner har for eksempel valgt at fastholde støtte til pensionistklubber, mens andre i stedet satser på at lave en seniorudflugt. Det er også forskelligt, om foreninger kan låne penge af FAS Sektionerne og på hvilke betingelser.

Det er medlemmerne af de tre FAS Sektioners bestyrelser, der har besluttet, hvilke tilbud hver enkelt sektion udbyder.

Oplysninger på hjemmeside
De konkrete bevillingsregler samt sektioners forretningsorden kan indtil videre findes på Brabrand Boligforenings hjemmeside, bbbo.dk, hvor du finder oplysninger om Fritidsforeningen under fanebladet ”Om os.”

Med tiden er det planen, at når boligforeningen får en ny hjemmeside, skal Fritidsforeningen have sin egen underhjemmeside, hvor medlemmerne kan finde oplysninger om alle foreningens aktiviteter og muligheder for at søge om støtte hos FAS sektionerne.

10 kroner i medlemskab
Alle lejemål i Brabrand Boligforening er medlem af Fritidsforeningen, hvis ikke beboeren aktivt melder sig ud. Kontingentet er 10 kroner om måneden, der indkræves sammen med huslejen.

Efter Fritidsforeningens nye struktur hører boligforeningsafdelingerne 7, 10, 15, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 30 og 31 under Sektion Syd. Mens afdeling 1, 2, 3, 5, 6, 8, 11, 12, 14, 16, 17, 18 og 19 hører under Sektion Nord. Gellerupparken, afdelingen 4, hører som ene afdeling under Sektion Vest.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt