Fyraftensmøde om afdelingsbestyrelsens rolle

Boligforeningen har indbudt en BL-repræsentant til at fortælle om rollen som medlem af en afdelingsbestyrelse. Der ser ud til at blive fuldt hus

Af Susanne Witting, administrationschef

Onsdag den 17. maj kl. 17.00-20.00 deltager op til 35 medlemmer fra afdelingsbestyrelserne i Brabrand Boligforening i et fyraftensmøde med en repræsentant fra BL (Boligselskabernes Landsforening).

Mødet bliver gennemført på opfordring fra bl.a. flere nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer, som ønsker at blive sat ind i de grundlæggende vilkår for arbejdet i en afdelingsbestyrelse. På mødet bliver der også tid til at udveksle erfaringer med de andre beboervalgte bestyrelsesmedlemmer.

Det koster kun 500 kroner at deltage, som er væsentligt billigere end eksterne BL-kurser. Er du interesseret, så kontakt Gitte Kjær på gikj@bbbo.dk. Pladserne tildeles efter først til mølle-princippet.

Få grundlæggende viden om din rolle i afdelingsbestyrelsen på et fyraftensmøde i maj.