Ny bestyrelse i Fritidsforeningen

Der var ikke mange gengangere fra den tidligere bestyrelse

Tekst Elsebeth Frederiksen og Abdallah Ajjawi

Den 26. juli var der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i Fritidsforeningen. Bestyrelsen blev væltet på den ordinære generalforsamling, så derfor skulle en ny bestyrelse findes på dette møde. Folk var mødt talstærkt op, selvom det stadig var sommerferie.

Den ekstraordinære generalforsamling indeholdt selvfølgelig formaliteterne med aflæggelse og godkendelse af regnskab, fastsættelse af kontingent og indkomne forslag, men det blev for alvor spændende, da dagsordenen nåede til præcisering og nye punkter i vedtægterne.

Diskussion om vedtægter
Selvom der ved dirigent Peter Iversen blev foreslået at lade den nyvalgte bestyrelse om vedtægterne, var der en stærk holdning hos de fremmødte medlemmer om at tage punkterne op.

De ca. 60 fremmødte medlemmer var en fordobling af antallet fra sidste generalforsamling. Deltagerne var engagerede og bød ind med en masse kommentarer for og imod i forbindelse med de enkelte vedtægter, før de valgte en ny bestyrelse.

Den nyvalgte bestyrelse består af følgende medlemmer: Abdinasir Jama Mohamed, Khaled Khan, Omar Shirwac, Ali Mirza, Inga Andersen, Salah Tawfic, Solveig Pedersen samt suppleanterne Malek El- Batran, Vagn Eriksen og Mohammed Ajjawi.

De forskellige sektioner har ifølge referatet fra den ordinære generalforsamling tidligere haft svært ved at styre egne bevillinger og føre brugbare referater, og de har haft problemer med at nedsætte udflugtsudvalg. Derudover manglede der forståelse for, at frivilligt arbejde er ulønnet, men at man kan få dækket udgifter.

Der var meninger på begge sider af spektret, men ikke mindst var der ved afstemning enighed om de forskellige vedtægtsændringer.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt