Afd. 25: Fællesskabet styrkedes i Østergårdsparken

Afdeling 25 – Østergårdsparken

Fælles sommerfest for hele Østergårdsparken

Tekst af festudvalget i Østergårdsparken, fotos beboerne i Østergårdsparken

Lørdag den 19. august samledes 120 beboere fra hele Østergårdsparken om en fælles sommerfest. Solen tittede frem med jævne mellemrum, og regnvejret blev taget i stiv arm.

En dag i børnenes ånd
Sommerfesten har været en tilbagevendende tradition i de to afdelinger i Østergårdsparken, men i år skulle det være anderledes. Dels var ønsket at kunne tilbyde flere aktiviteter, men det største formål var at styrke fællesskabet på tværs af afdelingerne med børnene i centrum.

Østergårdsparken5

Stjerneløb, heste og tryllekunstner
Dagsprogrammet var spækket med aktiviteter for hele familien. Et stjerneløb fik alle deltagerne rystet sammen, og de endte i teltet, der var stillet op på områdets nye multibane, hvor en 13 meter lang bananasplit var linet op. Det var svært at afkode, hvem der var mest fornøjede – børnene, der kastede sig over de søde sager, eller forældrene, der ventede spændt på at kunne tage over, når børnene måtte kaste håndklædet i ringen.

Østergårdsparken_9(evt._forside)

Eftermiddagen bød på kagebord, hvor beboerne selv havde kreeret lækre og spændende kager. Festudvalget sørgede for kaffe, og der blev snakket og hygget, imens børn og barnlige sjæle tog sig en tur i hoppeborgen eller på en af hestene fra Tranbjerg Rideskole, der besøgte arrangementet. De firbenede var en utrolig oplevelse for alle og gav et anderledes og sjovt indslag til dagen.
Imens forældrene klargjorde maden, blev børnene underholdt med tryllekunster, slush ice og popcorn. Her var der både tid til balloner, små gaver og klappe den levende kanin.

Østergårdsparken7

Mad og god stemning
Sidst på dagen blev der tændt op i grill, hvor alle kunne stege deres medbragte kød og nyde godt af hinandens retter fra den fælles buffet. Herefter blev jukeboksen tændt, og de voksne tilbragte resten af aftenen i godt selskab med kulørte lamper, fadøl og god musik.

Festudvalget takker for en fantastisk dag, og vi er beærede over den flotte feedback, vi fik.
Vi ses næste år!




Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt