Alle beboere tilbydes nu billige og miljøvenlige flyttekasser

Glem besværet med at samle de traditionelle kasser af pap – brug i stedet de billigere plastikbokse fra DELEBOKS

Af Susanne Witting, administrationschef

Brabrand Boligforening har indgået et eksklusivt samarbejde med firmaet DELEBOKS. Firmaet tilbyder alle foreningens beboere miljøvenlige og billige flyttekasser, når de flytter ind eller ud af boligforeningen.

DELEBOKS er et nyt deleøkonomisk flyttekassekoncept, som udlåner flyttekasser, fremstillet af 100 procent genanvendt plastik. Kasserne er mere stabile og holdbare end normale flyttekasser. En anden bonus er, at flyttekasserne er billigere end traditionelle flyttekasser, og så slipper du for besværet med at skille dig af med kasserne, når flytningen er overstået.

Konceptet er simpelt. Du booker kasserne på DELEBOKS’ hjemmeside www.deleboks.dk og henter dem ved Godsbanen i det centrale Aarhus. Du pakker kasserne og flytter, og inden for 14 dage afleverer du kasserne tilbage på samme adresse, som du hentede dem.

Skærmbillede_2017-10-23_kl._08.51.49

De første ti kasser er gratis
Hos DELEBOKS låner du de første ti flyttekasser kvit og frit. Skal du bruge flere kasser, koster det lidt, ligesom du kan tilkøbe ekstra tid. Priserne er følgende:
10 delebokse 0 kr.
20 delebokse 100 kr.
30 delebokse 200 kr.

14 dages låneperiode 0 kr.
21 dages låneperiode 50 kr.
Leje af sækkevogn 50 kr.
Forsikring af kasser 10 kr.

Som beboer i Brabrand Boligforening kan du allerede nu booke flyttekasser hos DELEBOKS. Læs mere om konceptet, og se, hvordan du booker kasserne på www.deleboks.dk.
God flytning!

Deleboks_foto