Om forvandlingen af Gellerupparken

Læserbrev

Når man sommetider kommer forbi Gellerupparken, så bliver man slået af den fuldstændige omkalfatring, der er sket med den. Man har jo revet mange af blokkene ned og i dyre domme erstattet dem med nye.

Men ærlig talt – var det nu klog politik? Selve det oprindelige byggeri var jo kendt for at være et både solidt og robust byggeri – det var fra 1969, og altså før man i 1970’erne smækkede en masse almennyttigt byggeri op i en vældig fart, som bar præg af at være byggesjusk.

Havde det ikke været bedre at lade selve den udvendige, både pæne og solide, skal stå og så i stedet ommøblere på indmaden? Det kunne man jo gøre ved at udstykke de mange 4- og 5-værelsers lejligheder til 2 og 2 ½ værelsers, som jo altid har været populære lejlighedsstørrelser, og måske også nogle gode ungdomsboliger til unge under uddannelse.

For Gellerupparken er jo i sig selv attraktiv ved de mange faciliteter, der er deromkring: City Vest-centeret med supermarkeder og mange specialbutikker, bl.a. et apotek, og et virkelig godt bibliotek lige i nærheden, samt endog, lidt længere væk, endda en svømmehal.

Jeg er sikker på, at hvis man havde gjort sådan, så ville disse lejligheder nærmest være blevet revet væk i løbet af ingen tid.

Ib Skøt
Jernaldervej 265 A st.tv.
8210 Aarhus V.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt