Afd. 25: En fest, der er en tradition værdig

Afdeling 25 – Østergårdsparken

For 5. år i træk samledes afdeling 25 i Østergårdsparken igen til den årlige sommerfest

Tekst festudvalget, fotos Bo Sigismund

Festudvalget i afdeling 25 har altid gjort en dyd ud af at forny og forbedre konceptet, og i år var ingen undtagelse. Til forskel for aftensmaden, som man plejede, blev der i stedet serveret rundstykker, morgenkage og kaffe. Det gav en god og hyggelig start på dagen, som samlede folk allerede først på dagen og skabte en stemming, der fortsatte helt ud på eftermiddagen. Der var også allerede godt gang i slushice- og popcornmaskinen, efter børnene havde fået et rundstykke eller to, og resten af dagen blev der taget godt for sig af begge i en lind strøm.

Masser af børneaktiviteter
Som sædvanligt var der arrangeret en hoppepude, som altid er et sjovt og hyggeligt sted for børnene at samles og tumle. Den blev tændt kl. 9 om morgenen og blev først slukket, da de sidste børn måtte kaste håndklædet i ringen sent på eftermiddagen. Efter successen sidst var der også arrangeret hesteridning, hvor Tranbjerg Rideskole velvilligt stillede op med to utrolig søde og tålmodige ryttere og deres heste. Flere børn nåede op til flere ture i den times tid, de var her.

Dagen var derudover spækket med aktiviteter – en konkurrence mellem børnene i tre hold, som både tog dem ud i kartoffelræs og sækkeløb, men også stillede krav til deres samarbejde, da de skulle arbejde sammen om at efterligne dyr, biler og andre sjove figurer. Det sluttede med en nervepirrende snørebånds-spisning, som lige knap blev vundet af de lyserøde hold. Efter konkurrencen kunne børnene mæske sig i anrettede isdesserter, inden der var et overdådigt og lækkert kagebord til de voksne, som flere af afdelingens beboere havde bagt til.

Et utroligt sammenhold
Festudvalget i afdeling 25 er igen i år beærede over den store opbakning, der er til vores årlige arrangement, og vi nød at se, hvor mange, der blev hele dagen. Snakken gik lystigt, og dagen gik hurtigt.

Festudvalget i afdeling 25 takker for denne gang, og vi håber, I vil feste med os næste år igen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt