5000 sider fra tryk til web

Over ti års magasinartikler på Skræppebladets hjemmeside

Tekst Ulrik Ricco Hansen, webmaster

På skraeppebladet.dk kan du altid finde nyeste og tidligere artikler. Og du kan let søge mellem artiklerne ud fra f.eks. afdeling, personer og emner.
Antallet af sider kom over 5000, da Skræppebladets seneste nummer blev udgivet i oktober 2018.

Foruden siderne for det trykte magasin indeholder skræppebladets hjemmeside også tusindvis af blogindlæg, kommentarer, oversigtssider, emnesider mv. Google har indekseret cirka 13.000 sider fra skraeppebladet.dk.

Hver eneste artikel online
Antallet af sider på hjemmesiden svarer ikke til antallet af sider på print. På hjemmesiden giver vi en side til hver eneste artikel/indlæg. Uanset om det er en lang artikel over flere sider i det trykte blad, eller den kun fylder ¼ side i bladet.

Hver side har sin egen adresse på internettet. Så er det let at dele en historie fra Skræppebladet, hvis du har lyst til at gøre det på f.eks. Facebook eller Twitter.

Omfangsrigt arkiv
På Skræppebladets hjemmeside findes også pdf-udgaver af tidligere numre. Og her dækker vi endnu flere årgange. Læs alt fra 2003 til i dag. Du kan ovenikøbet læse den første årgang 1970, som vi har skannet ind. Pdf-arkivet indeholder også tillæg og sektioner, som kun er udgivet i visse boligafdelinger.


Få et forspring

Vil du være en af de allerførste, som kan læse Skræppebladet online, så tilmeld dig Skræppebladets nyhedsbrev. Det er nemt, gratis og let at framelde sig igen. Som resten af Skræppebladet er det naturligvis uden reklamer, og vi sender kun en mail, når der er et nyt Skræppeblad klar.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt