Forandringer hos Skræppebladet

Nyt papir og layout på bladet

Tekst Elsebeth Frederiksen. Illustration (kun online) af Jesper Ankjær

Måske har læserne ikke lagt mærke til det, men i sidste nummer af Skræppebladet havde vi skiftet papirtype. I mange år har vi fået trykt Skræppebladet på genbrugspapir. Men da det firma, som leverer genbrugspapiret, er gået i betalingsstandsning, har vi været nødsaget til at finde en anden løsning. Derfor prøver vi to nye papirtyper i de næste to udgaver af Skræppebladet.

Vi bruger en af de mest miljøvenlige papirfabrikker i verden. Ud over et lavt vandforbrug har fabrikken også nogle af branchens laveste udledningstal. Processen er nu så bæredygtig, at der kun bruges tre til fire liter vand til at producere et kilo papir. Det er vigtigt for os på Skræppebladet at skåne miljøet så meget som muligt, når vi får vores blad trykt.

Layout af bladet
Samtidig med at vi skifter papir, begynder vi også at lave om på layout af bladet. Den 30. marts havde vi en workshop, hvor vi diskuterede layout. Her smed vi mange forslag op i luften.

Vi har haft det samme layout i mange år og ønsker at prøve noget andet. Vi må gerne eksperimentere med forsiden, med fonte i artiklerne, billedstørrelser og hele opsætningen af de enkelte sider.

Arbejdet med nyt layout kommer til at tage lang tid. Vi vil meget gerne have feedback fra jer læsere, så vi kan blive ved med at forbedre bladet.

Nyt magasin-design for Skræppebladet. Illustration af Jesper Ankjær
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt