Skræppebladet fylder snart 50

Hjælp os med gode tilbageblik

Af Ulrik Ricco Hansen

Skræppebladet blev første gang udgivet i marts 1970. Du kan læse den første årgang af Skræppebladet på hjemmesiden under pdf-arkiv.
Ligger du inde med gamle fotos, gode historier fra ”gamle dage”, eller vil du gerne fortælle om Skræppebladet og Brabrand Boligforening i historisk lys, så kontakt Skræppebladet, redaktion@skraeppebladet.dk.

Illustration fra bagsiden af Skræppebladets første udgave, marts 1970.

Markering
Har du ideer til, hvordan Skræppebladet kan fejre jubilæet, så skriv endelig. Der er ikke økonomi til de store udskejelser, men til gode ideer, der når ud til mange afdelinger, kan vi nok finde nogle midler.

Har du lyst til at arbejde med markeringen af 50-året, men er ikke valgt ind i Skræppebladets redaktion, så kan du blive frivillig og alligevel blive en del af redaktionen. Vi mødes cirka en gang om måneden til et møde på 2-3 timer inklusive lidt at spise. Derudover holder vi løbende kontakt via især e-mail. Der er ikke mødepligt, og alle i redaktionen modtager orienteringer, referater mv.

Kontakt
Send ideer til redaktion@skraeppebladet.dk.
Få hjælp og svar på opklarende spørgsmål hos redaktionssekretær Elsebeth Frederiksen, redaktionssekretaer@skraeppebladet.dk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt