Afd. 7: Travl bestyrelse i Hasselhøj

Afdeling 7 – Hasselhøj

Nye udvalg inddrager beboerne

Tekst og fotos Bo Sigismund

Afdeling 7 holdt et meget konstruktivt beboermøde. Formand Anja Spalding redegjorde for et meget begivenhedsrigt år med mange møder, men også med resultater, og hun mente, at den tid, bestyrelsen anvender, er brugt godt og nyttigt for afdelingen.

Gårdmøder, som er et nyt tiltag, har også været vellykket. Der er god forståelse for, at alle arbejder i afdelingens fælles interesse. Men der er brug for endnu flere kræfter, så det blev foreslået – og vedtaget – at oprette udvalg.

Formand Anja Spalding holdt en god beretning i en positiv tone.

Formand Anja Spalding holdt en god beretning i en positiv tone.

Synsteam har været kilde til megen utilfredshed hos beboerne. Der har været holdt flere møder og været nogen diskussion, men arbejdet må fortsætte, og der er brug for flere erfaringer.

Derudover blev det nævnt, at der er konstateret, at målerne i vaskeri og fælleshus målte forkerte data. De grønne områder forbedres stadig, og der vil blive indhentet tilbud fra en anlægsgartner. Vinduesudskiftning er undervejs, og der vil blive præsenteret en prøveopsætning.

Beretningen blev godkendt med en stemme imod. Budgettet gav en stigning på 13 kr. pr. m2 om året, hvilket er 1,4%, og blev vedtaget med få spørgsmål.

Forslaget om at etablere udvalg blev vedtaget, og det lykkedes da også at få nogen til at melde sig – men der er jo andre at tage af end dem, der lige var til stede. To andre forslag, om en ekstra vaskemaskine og om fælles hækkeklipning, blev til gengæld klart forkastet.

Beboerne er meget stolte af det nye gyngestativ i gård to.

Beboerne er meget stolte af det nye gyngestativ i gård to.

Der var genvalg til bestyrelsen til Angeline (Axel), og nyvalg til Kim fra nr. 13. Ingen til redaktionen og genvalg til Anneli til FAS Syd.
Et hurtigt møde kan altså også være både interessant og effektivt, og snakken fortsatte til en bid mad bagefter.

Afdeling 7, Hasselhøj

101 lejemål
1 – 5 rums rækkehuse

Huslejestigning 1,4%

Husleje pr. m² familiebolig 957 kr.
Husleje pr. m² ungdomsbolig 963 kr.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt