Læs, skriv, fotografer og gæt dig til gavekort

Vær med i Skræppebladets mange jubilæumskonkurrencer

Tekst Ulrik Ricco Hansen

Du kan være med til at fejre, at et af Danmarks ældste beboerblade fylder 50 år. Vi har en stribe konkurrencer, hvor du nemt kan være med. Nogle er lette at deltage i – andre er lidt udfordrende.

Send til redaktion@skraeppebladet.dk for at deltage – husk navn, e-mail og kontaktoplysninger inden næste deadline. Konkurrencerne løber hele jubilæumsåret, så du kan stadig være med – også flere gange.

Konkurrencer: Læs og gæt
Kan du lide at læse, har vi to konkurrencer: Det nyeste og det historiske. Følg med online eller fordyb dig i historien.

Tilmeld dig, og læs Skræppebladets nyhedsbrev:
Vi uddeler i hvert nummer gavekort til en læser. Denne gang har vores computer udtrukket følgende vinder blandt modtagere, som læser nyhedsbrevet: Berit Bramm. Et gavekort på 50 kr. er på vej.

Jubilæumsquiz: Gæt to årstal ud fra overskrifter og citater.
Vi uddeler i hvert nummer gavekort til en læser. I slutningen af jubilæumsåret er der desuden en stor, samlet tipskupon, hvor man kan gætte alle årstal. Se årstalsquizzen og vinder af første runde andet sted i dette nummer af Skræppebladet.

Konkurrencer: Skriv og fotografer
Skriv om at være beboer. Skriv om dine oplevelser. Skriv om dine drømme. Skriv til Skræppebladet.
Vi har to konkurrencer – den ene er online, og du skal blot huske at tilføje det rigtige hashtag. Den anden handler om at skrive under et bestemt emne som ramme.

Hashtag Skræppebladet: Forsyn dine indlæg på sociale medier, blogs og hjemmesider med #skraeppebladet, #skræppebladet eller #skraeppebladet50. Der skal være offentlig adgang, så vi kan finde dem.

Skrivekonkurrence: Under rammen ”50 år” inviteres du til at skrive en klumme, et digt, en kommentar eller en kronik. Vi bringer den i Skræppebladet. Den skal på en eller anden måde være beboerrelevant. De bedste forslag præmieres løbende, og til slut kåres de bedste.

Konkurrence: Brug kameraet: Vis dine bedste fotos fra din afdeling eller andre steder, som har tilknytning til Brabrand Boligforening.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt