Afd. 7: Ny gammel formand i Hasselhøj

Afdeling 7 – Hasselhøj

Inden afdelingsmødet blev aflyst, trak afdelingsformand Anja Spalding sig fra bestyrelsen. Tilbage som formand for afdeling 7 er Dorthe Nicolaia Gottlieb

Tekst Helle Hansen. Arkivfoto Bo Sigismund

Søndag den 25. oktober meddelte tidligere afdelingsformand Anja Spalding, at hun af private årsager med det samme ville trække sig fra bestyrelsesarbejdet i Hasselhøj.
Dagen efter blev efterårets udskudte afdelingsmøde, som skulle have været gennemført den 18. november, aflyst på grund af covid-19, på linje med mange andre afdelingsmøder i boligforeningen.
Det efterlod næstformand Dorthe Nicolaia Gottlieb som fungerende formand, indtil hun formelt blev konstitueret som formand på bestyrelsesmødet torsdag den 5. november, en post, hun tidligere har bestridt i flere omgange.

Dorthe Nicolaia Gottlieb

Dorthe Nicolaia Gottlieb

”I Hasselhøj har vi været ret handicappede af coronaen, både i forhold til at få holdt nogle møder med hinanden, men også i forhold til møder og kommunikation med administrationen, som vi synes, har været meget amputeret, hvis den overhovedet er eksisterende,” siger Dorthe.

”Og da vi derudover har fået udsat og aflyst vores afdelingsmøde, så har vi også savnet kontakt til og feedback fra vores beboere. Det betyder også, at vores projekter, for eksempel nye vinduer, råderet i haverne med videre, stort set er gået i stå henover de sidste ni-ti måneder.”

Kontakt på bestyrelsesmøder
Med udsigt til at det næste beboermøde først bliver det ordinære regnskabsmøde til april, ser den nye formand det som en udfordring at finde bedre måder at kommunikere med beboerne her under corona.

”Man er altid velkommen til at sende en mail eller smide et brev i postkassen hos mig. Eller også kan man som beboer vælge at dukke op til vores månedlige afdelingsbestyrelsesmøder, som holdes den 1. torsdag i måneden. Her er beboere velkomnr til at kigge forbi mellem klokken 17 og 17:30,” siger Dorthe Nicolaia Gottlieb, der regner med, at bestyrelsesmøderne fortsat vil blive gennemført, selvfølgelig i respekt for diverse coronarestriktioner.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt