Allan Fisker fik hjælp af drengene fra blokken

Klunserens forsvundne cykelbatteri kom retur. De unge fra blokken havde ellers lavet en backupplan

Tekst og foto Helle Hansen

Alle kender sikkert 76-årige Allan Fisker, der gennem mere end 30 år har været Gellerups klunser. Han er kendt for at køre rundt på sin cykel, der er pakket med papkasser med genbrugstøj både på bagagebærer og cykeltrailer.

En sen fredag aften kom Allan hjem på Gudrunsvej, hvor han satte sin elcykel i kælderen. Han tog batteriet af ude i mellemgangen, men glemte at få det med op i elevatoren, da han havde flere ting at slæbe på. Først næste morgen opdagede han, at batteriet manglede, og da var det forsvundet fra kælderen.

Allan blev så ked af det. Batteriet viste sig nemlig at koste 4.100 kroner. Han skrev en efterlysning på et stykke pap, han lagde i kælderen. Og så måtte han ellers finde sin gamle cykel frem, hvor det er alene er Allans rugbrødsmuskler, der trækker læsset.

Allan mødte de unge mænd fra blokken og takkede for deres initiativ. Fra venstre Taha Kayed, Mustafa Quddoura, Shadi Abbas, Ali Kaddoura, Allan Fisker og Ibrahim Kaddoura.

Allan mødte de unge mænd fra blokken og takkede for deres initiativ.
Fra venstre Taha Kayed, Mustafa Quddoura, Shadi Abbas, Ali Kaddoura, Allan Fisker og Ibrahim Kaddoura.

Gang i indsamling
Allans batteriefterlysning blev opdaget af Ibrahim Kaddoura, der er flyttet ind i samme opgang. Han syntes, at det var for dårligt, så han talte med sine venner om at hjælpe Allan. Blandt andet Shadi Abbas, der som livredder i Gellerup Badet har kendt Allan i mange år.

De to unge mænd blev enige om at bestille et nyt batteri til Allan, og så ville de lave en indsamling blandt vennerne for at få det betalt.

Batteriet dukkede op igen
Allan blev så rørt, da han hørte om de unges initiativ. Men inden han nåede at mødes med de unge for at lave en lille video til Facebook om indsamlingen, så dukkede det forsvundne batteri pludselig op i kældergangen.

Allan er glad for at have fået sit batteri tilbage.

Allan er glad for at have fået
sit batteri tilbage.

”Jamen, jeg er så lykkelig. Hvor er det fint, nu behøver drengene ikke købe et nyt til mig. Men det er altså rørende at opleve sådan noget. Det viser bare, at det er langt fra alle herude, der er nogle lømler, som ikke viser andre respekt, ” siger Allan, da han mødes med de unge mænd.

”Det er selvfølgelig godt, at batteriet er dukket op, og vi kan godt nå at annullere bestillingen. Men vi har gjort det her for at støtte Allan, for han gør så meget godt for andre mennesker, og han har ikke fortjent at blive behandlet sådan,” siger Shadi Abbas.
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Allan Fisker fik hjælp af drengene fra blokken”


 • 1

  Allan Fisker skriver:

  Dette er en rigtig fin side i Skræppebladet son er beboer blad i Gellerup!
  Ikke alt er dårligt herude.Det beviser dette, hvor en flok unge med anden bagrund end mig.Hjalp mig da jeg havde glemt cykel batteriet i kælder fredag aften til pris af 4100,00 kroner.Jeg var ulykkelig over at det var væk!
  De havde respekt for mit nødhjælps arbejde,og ville samle ind til et,og havde
  planlagt indsamling gennem Skræppebladet.De havde ovenikøbet bestilt det hos
  cykelhandler.Torsdag morgen lå¨det i kælderen,så der behøvedes ikke at købes et.Jeg ringede og fortalte det,fik bedked om at være i kælder ved middagstid
  der stod de dejlige hjælpsomme venner hjertelig tak!

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt