Sommerferietilbud til børnefamilier

Nyt fra beboerrådgiverne

Tekst Jens Høgh, Abelone Asingh og Maryam Fereidanian

Du har mulighed for at søge om at komme på ferie. Arbejdsmarkedets Feriefond har givet tilsagn om økonomisk støtte her i 2021, og vi kan derfor igen tilbyde et antal børnefamilier muligheden for et betalt ferieophold i Danmark. Er I en børnefamilie, og kniber det med selv at få råd til at holde sommerferie, så er dette tilbud måske noget for jer.

Tilbuddet henvender sig til alle forældre – også til dem, som ikke bor med barnet/børnene til daglig. Der vil igen i år være en fordeling mellem individuelle ferieophold og fællesferie.

Foto af Julie Hakimzada, der i Skræp­pe­bladet september 2020 fortalte om sin ferieoplevelse i Søndervig.

Foto af Julie Hakimzada, der i Skræp­pe­bladet september 2020 fortalte om sin ferieoplevelse i Søndervig.

Hvem kan komme i betragtning?
Børnefamilier, der bor i afdelingerne: Søvangen, Skovgårdsparken, Gellerupparken, Toveshøj, Holmstrup, Odinsgård og Thorsbjerg har mulighed for at søge. At det kun er beboere fra disse afdelinger, der kan komme i betragtning, skyldes, at beboerne i disse afdelinger har valgt at bruge huslejekroner på finansiering af beboerrådgivere, og det derfor er disse beboere, der kan bruge beboerrådgivernes forskellige tilbud.
For at komme i betragtning skal man opfylde Fondens økonomiske ret­ningslinjer. Det handler primært om det rådighedsbeløb, som familien har tilbage, når de faste udgifter er betalt. Retningslinjerne er rummelige, og ferietilbuddet vil derfor kunne nå en bred kreds af børnefamilier. Hvis du/I har behov for økonomisk støtte for at kunne realisere ferieønskerne sammen med børnene, så kontakt os i rådgivningen for at ansøge/få foretaget en vurdering af mulighederne for at deltage i ”lotteriet” om et betalt ferieophold.

Hvordan søger man?
På grund af coronapandemien skal alle samtaler hos beboerrådgiverne aftales telefonisk. Interesserede beboere skal derfor kontakte deres beboerrådgiver for at bestille tid til samtale.

Afdeling 5, Toveshøj: beboerrådgiver Maryam Fereidanian, tlf.: 20 18 54 24 Janesvej 33, st. mf. Maryam kan kontaktes telefonisk mandag til onsdag 10-14 samt torsdag 10–17.
Der er lukket om fredagen.

Afdeling 4, Gellerupparken: beboerrådgiver Abelone Asingh, tlf.: 61 28 21 50, Yggdrasil – Det Boligsociale Hus, Dortesvej 35A.

Afdeling 2, 3, 6, 11, 12: Familier fra de andre nævnte afdelinger skal kontakte beboerrådgiver Jens Høgh, tlf.: 61 28 21 26, adressen Ingasvej 66 og Louisevej 6, (projekt-kontoret). For beboere på Holmstrup Mark foregår samtalerne i værestedets lokaler, Jernaldervej 245, 1., lejl. 6.

Ansøgning
Dokumentation for indtægter og udgifter de seneste tre måneder skal medbringes til brug for udfyldelse af et ansøgningsskema samt beregning af familiens rådighedsbeløb. Ansøgningsperiode fra den 1. februar 2021 til den 25. marts 2021. Beboerne i Gellerup skal dog være opmærksomme på, jeres ansøgningsfrist er den 18. marts 2021.

Ferie-projekt gennemføres med midler fra Arbejdsmarkedets Feriefond:
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt