Afd. 1+4: Trapperengøring i Gellerup

Afdeling 1 – Hans Brogesparken. Afdeling 4 – Gellerupparken

I sidste nummer af Skræppebladet skrev vi om Ditte Severinsen, der kritiserer trapperengøring i en opgang på Dortesvej. Boligforeningen svarer på kritikken:

Servicecenteret har undersøgt sagen og vi er enige i, at det er utilfredsstillende, at der er så beskidt, som de fremsendte fotos viser. Så lang tid efter har vi i sagens natur vanskeligt ved at afgøre, om de beskidte trapper skyldtes dårlig rengøring, eller at der var blevet svinet efter den sidste rengøring – men – som Ditte Severinsen påpeger – er det helt rigtigt, at renholdelsen har stor betydning for udlejningen.

Vi har efterfølgende konstateret, at rengøringen ikke er tilfredsstillende, og har derfor strammet op på kvalitetssikringen – ikke kun i den pågældende opgang.

Ditte beskriver desuden, at hun har oplevet en behandling, som hun ikke finder respektfuld. Det tilstræber vi ellers at være omhyggelige med, og vi beklager, at Ditte har haft en anden oplevelse.

Endelig kan vi fuldstændig afvise Dittes antydning af, at der skulle ligge et meget ubehageligt værdisæt og en bevidst strategi om negativ særbehandling af beboere ”med en anden hudfarve” bag den mangelfulde rengøring. Den antydning er helt utilstedelig og dybt urimelig, og den del af Dittes ellers saglige indlæg tager vi skarpt afstand fra.

Peter Aagaard, servicechef
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt