Ny mail-adresse

@stofanet-adresser udgår ved skiftet til IN-TV

Tekst: Jens Skriver. Arkivfoto (kun online) af Bo Sigismund

De beboere i Holmstrup, der har en e-mailadresse hos Stofa, er blevet ekstra hårdt ramt ved overgangen til IN-TV. 30 dage efter Stofas opsigelse, dvs. 30. marts, slettes alt på serveren. De mails, man ønsker at bevare, skal sendes videre til en ny adresse. På stofa.dk kan man læse, hvorledes mange kan sendes ad gangen.

Som udgangspunkt er der ellers kun den hårde måde: Man må give besked til alle forbindelser, at man har fået ny mail-adresse. Så længe Stofa-mailen er aktiv, kan man dog på Stofa.minesider indstille sine mails til at blive sendt videre til en ny adresse og formodentlig oprette et automatsvar med besked om ny adresse. Dog kan man på IN-TV’s IT-hjælp få vejledning i at instille computere til en ny adresse.
På IN-TV´s hjemmeside kan man oprette e-mail-adresser ligesom hos Stofa, og de er indrettet næsten som på webmail.stofa.dk, men IN-TV fraråder at bruge dem, da man hurtigt kan komme i samme situation som nu ved skift af leverandør.

Formand og afdeling får ny adresse
Brabrand Boligforenings formand, Keld Albrechtsen, bor i Holmstrup og har hidtil haft en @stofanet-adresse. Det samme har Edvin Juhl i afdelingsbestyrelsen.

Nye adreser:

Brabrand Boligforenings formand har fået ny e-mailadresse
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt