Afd. 4: Foreninger og beboerhus­udvalg beser Samlingshuset

Afdeling 4 – Gellerupparken

Forberedelser til at skabe liv i beboer­huset er i fuld gang. Ideerne præsenteres på beboermøde til december

I december holdes den officielle åbning af Samlingshuset, der er Gellerupparkens nye beboerhus, og derefter kan beboere og foreninger så småt begynde at forberede sig på at flytte ind og begynde at skabe liv i de mange kvadratmeter.

Men først skal Gellerupparkens beboere på et beboermøde nikke ja til retningslinjerne for brugen af huset og samtidig også godkende, hvad det skal koste at leje den store festsal til fester og konferencer og andre aktiviteter.

Få svar fra foreninger

Alle områdets foreninger har modtaget et spørgeskema for at høre om interessen for at leje et lokale i det nye hus til foreningsaktiviteter. Foreløbig er der meget få foreninger, der har vist interesse.

Afdelingsbestyrelsen håber, at årsagen til de få svar fra foreningerne hænger sammen med snart halvandet års nedlukninger på grund af corona, og at foreningerne måske lige skal se med deres egne øjne, at det endelig er helt rigtigt, at der står et hus, efter at foreningerne i snart tre år har været hjemløse, efter at Foreningernes Hus lukkede i 2018.

Stor sal til bryllup og fest

I Samlingshuset bliver der ud over otte store beboer- og foreningslokaler på anden sal også i stueetagen en stor festsal med plads til 200 mennesker og en mindre sal med plads til 50 personer.
Salene kan lejes af beboerne til bryllupsfester og andre store gilder, og foreningerne kan også leje dem til deres aktiviteter, og så kan der holdes større beboeraktiviteter som fastelavn, beboermøder, og hvad ellers beboerne finder på.

Endelig kan der også holdes større møder og konferencer i salene, hvis beboermødet godkender afdelingsbestyrelsens forslag til udlån af salene på december måneds beboermøde.

Beboerhusaktiviteter for alle

Afdelingsbestyrelsens invitation til alle beboere om at deltage i et beboerhusudvalg blev i første omgang ikke et tilløbsstykke.
En håndfuld beboere har vist interesse for at være med, og de bliver i første omgang inviteret med på rundvisning i det næsten færdige beboerhus.

Rundvisningen kommer til at finde sted torsdag den 11. november kl. 16-18. I den forbindelse bliver der også holdt møde i beboerhusudvalget, hvor det stadig er muligt for interesserede beboere at tilmelde sig.

Hvis du vil være med i beboerhusudvalget, så skriv dit navn, adresse og mail, og send til samlingshuset[AT]glpk[DOT]dk – har du spørgsmål, så ring til Helle Hansen på 27 83 27 82.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2021-07 November

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2021-07 November side 26
i sektionen Afdelingerne

forsiden af magasinet 2021-07 November

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data