Isbjerg med supergrafik

Arkitekterne bag Brabrand Boligforenings og Tækker Groups nye store projekt på Århus Havn er i fuld gang med at forme byggeriet. Der skal bl.a. anvendes såkaldt “supergrafik”, som gør det let at orientere sig i parkeringskælder, trappeopgange og indgangspartier.

“Arkitekternes arbejde med at udvikle ISBJERGETS endelige udseende har længe været i fuld gang. På det seneste har arkitekterne gennemført en fase, hvor ideerne omkring bygningens udseende og udtryk bliver mere konkrete. En fase, hvor de kreative klinger er blevet krydset nok engang – nu med fokus på ISBJERGETS mere detaljerede udtryk,” fremgår det af Isbjerfgets hjemmeside, isbjerget.com.

Her står også:
“Arkitekterne foreslår også brug af såkaldt supergrafik i parkeringskælder, trappeopgange og indgangspartier. Supergrafik giver en genkendelighed til de forskellige områder og opgange, således at man i princippet kan orientere sig i bygningen ud fra supergrafikken. Metoden er blevet brugt i mange andre bygninger verden over.

Alle arkitekternes ideer og tanker skal nu vurderes af bygherren, så endnu ligger intet helt fast, men ISBJERGET er ved at tage form.”

Læs Arkitekterne former Isbjerget

Blogartiklen er oprettet: 31. okt 2008


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | okt | nov | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt