Gratis internet, telefon og HD-kanaler i Århus

Alle husstande i Brabrand Boligforening og resten af Antenneforeningen Aarhus kan glæde sig over nye muligheder i antennestikket fra den 1. november. Antenneforeningen har i lighed med bl.a. antenneforeninger i Nordjylland indgået en aftale med Stofa, der giver en række nye fordele.
Har du en digital modtagerboks (en billig boks fra supermarkedet eller Zaptor fra Stofa) eller tv med indbygget digital tuner, kan du se alle kanaler i HD (High Definition – god billedkvalitet). Selv basispakken indeholder den nye DR HD-kanal + en anden kanal som ikke er fastlagt endnu (men den nye kanal med lokal og regional-tv, Kanal Østjylland, kunne være en mulighed).

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Stofa forklarer om Zaptor på et beboermøde 2008

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Stofa forklarer om Zaptor på et beboermøde 2008

De nye signaler træder i kraft den 1. november, mens telefon og internet-forbindelse er klar fra 1. april 2010. Ændringerne vil sandsynligvis medføre en mindre prisstigning.

“Vi er fuldt ud klar over, at ikke alle kan/vil gøre brug af alle mulighederne nu, men vi håber, at alle medlemmer i Antenneforeningen Aarhus vil opleve den beslutning, vi har truffet som et vigtigt skridt i relation til den digitalisering, som er kommet, og som vi alle vil skulle tage til os i fremtiden – og som vi håber, vil blive til glæde for langt de fleste,” lyder det fra Antenneforeningen Aarhus.

Læs mere:

Hjemmeside for Antenneforeningen Aarhus: http://www.antenneforeningenaarhus.dk
Vigtig information til medlemmerne

Skræppebladet nov. 2009:
Nye muligheder i dit antennestik (pdf)

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Jacob
http://rotand.dk/blog (linket virker muligvis ikke længere)
Jeg har svært ved at følge artikelen, der står i overskriften "Gratis internet, telefon og HD-kanaler i Århus" , men længere nede står der "De nye muligheder betyder en mindre prisstigning.". Er gratis ikke længere gratis som i kr 0,- ???
Ulrik Ricco Hansen
Hej Jacob Som du kan læse i Skræppebladets magasin (artiklen "<a href="/gammel/November2009.pdf#page=24" rel="nofollow">nye muligheder i dit antennestik</a>") er gratis stadig = 0,- kr. Men - for der er et men: Det der er gratis er løbende forbrug, når man ellers først har betalt for at få tv-signalet og oprettelse af telefon/internet. Herefter kan du gratis modtage telefonopkald eller ringe til de gratis 80-numre. Du kan også surfe gratis på nettet. Jeg går ud fra at Stofa begrunder prisstigningen med, at der nu sendes over dobbelt så meget ud (altså både i digitalt og analogt tv-signal). Med venlig hilsen Ulrik Ricco Hansen
Dennis Juul Poulsen
Kan jeg se alle kanaler i HD? Så kom Stofa endelig ud af starthullerne ift deres HD repetoire :) Nej, spøg til side. Stofa tilbyder stadigvæk kun 5 HD kanaler som de har gjort siden fanden fik sko på. Og et par andre wannabe HD kanaler hvor der opskaleres fra dvd til HD.
Dene side er omtalt på
Chris Anderson - morgen « blog.markedsforing.dk:
[...] jeg faldt lige over en sjov blogpost fra en antenneforening, der lover gratis telefon, internet og HD-kanaler for en række brugere i Århus, det kræver dog [...]
Link: http://blog.markedsforing.dk/2009/10/29/chris-anderson-morgen/ (linket virker muligvis ikke længere)

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Ulrik Dorph-Hansen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Datoer:

  • Gratis internet, telefon og HD-kanaler i Århus
Se kalender
Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data