TV3 tilbage i basispakken

Fra 1. oktober i år kommer der tre populære danske kanaler i den mindste tv-pakke, som betales over huslejen

Af Helle Hansen – afkivfoto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen

TV3, TV2 Charlie og DK4 er allerede nu en del af de kanaler, som kommer frem på skærmen i stuerne, også selv om man kun betaler for basispakken.

”Det danske tv-landskab forandrer sig hele tiden, og lige nu vælter nye muligheder ind over de danske forbrugere. Til glæde for nogle, men også en kilde til stor forvirring for mange,” fortæller Aase Asmus Christensen, der er medlem af Antenneforeningen Aarhus’ bestyrelse.

Basispakken bliver mere markant
”Som antenneforening er det en af vores fornemste opgaver at sikre et ordentligt tv-udbud til alle. Også til dem, som måske ikke lige kan overskue de nye tekniske muligheder. Og der må vi bare erkende, at for de medlemmer betyder de danske kanaler meget. Derfor har vi valgt at gøre den mindste pakke endnu stærkere,” siger Aase Asmus Christensen.

Hun oplyser, at det kan være nødvendigt for medlemmer med ældre udstyr at foretage en ny kanalsøgning på deres tv, men for det store flertal vil kanalerne dukke op af sig selv. Hjælp til digital kanalsøgning kan findes via dette link:
http://stofa.dk/kundeservice/tv/guide-til-kanalsoegning

Tre kanaler forsvinder
De tre nye kanaler i basispakken skal jo have et sted at være, så af pladshensyn vil ZDF, SVT2 og TV 2 Norge ligeledes pr. 1. oktober kun være at finde digitalt. Ændringen får ingen indflydelse på basispakkens pris i år.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt