Indvielse: Familieskole på Nordgårdskolen

I dag er der officiel indvielse af den nye Familieskolen Brabrand. Den åbnede midt i september i bygningerne, der tidligere husede folkeskolen Nordgårdskolen midt i Gellerupparken. To rådmænd møder op til åbningsreception i eftermiddag, og de er begge glade for den nye skole, der er den tredie af slagsen i Århus Kommune.
Siden september har familier i de tre skoledistrikter omkring Tovshøjskolen, Ellekærskolen og Sødalskolen i Århus Vest og Brabrand kunnet trække på familieskolen, der hjælper familier med børn, der har problemer i skolen.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Nordgårdskolen

“Det er i samspillet mellem familien og skolen, at mulighederne for at støtte det enkelte barn er størst. Med familieskolen kan vi bl.a. hjælpe barnet til at blive i sin egen skole og i sin egen hverdag. Det er meget positivt,” siger socialrådmand Laura Hay.

Ifølge kommunens pressemeddelelse er også børn- og unge-rådmand Gert Bjerregaard glad:

“Familieskolen er et godt redskab til at involvere hele familien, når et barn har problemer i skolen. Dermed kan vi hjælpe til med at holde forældrene fast på deres ansvar for børnenes skolegang, samtidig med at vi støtter det enkelte barn,” siger Gert Bjerregaard.

Læs mere:
Hjemmeside for Århus Kommune: http://aarhuskommune.dk
Familieskolen i Brabrand indvies

Skræppebladet: Familieskole rykker ind på Nordgårdskolen

Blogartiklen er oprettet: 10. nov 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | okt | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt