Netto skabte glæde og julestemning i Brabrand Bolig­forening

I Brabrand Boligforenings afdeling Thorsbjerg har afdelingsbestyrelsen indgået et samarbejde med den lokale Netto påRunevej 1 i Aarhus Vom at dele æsker med chokolade ud til alle beboere.

Initiativet blev gennemført umiddelbart inden jul, og det var ifølge bestyrelsen med til at skabe både glæde og god julestemning i en juletid, der for mange kun har været en bleg skygge af, hvad den plejer at være.

Julen 2020 har langt fra været, som den plejer at være, og som mange af os synes, at en rigtig jul skal være. Det har coronavirussen sat en effektiv stopper for. Det samme gælder for nytårsaften, hvor vi ikke må samles for mange og helst skal holde lav profil.

Men som i den bedste julekalender skaber truslen mod vores jule- og nytårstraditioner også sammenhold, og gode idéer opstår for at redde stemningen.

Det har også været tilfældet i Thorsbjerg, som er én ud af 28 afdelinger hørende under Brabrand Boligforening. I Thorsbjerg er der en særdeles aktiv afdelingsbestyrelse, og afdelingen er normalt præget af sociale sammenkomster og arrangementer blandt beboerne – særligt omkring juletid. Men i år har det ikke været muligt, og bestyrelsen forsøgte derfor at tænke i nye baner for at fremme julestemningen blandt beboerne. Som del af denne nytænkning indgik en plan om et samarbejde med den lokale Netto på Runevej i Aarhus V om uddeling af chokolade til alle afdelingens beboere som en lille trøst i en mørk tid – og det var Netto heldigvis helt med på.

De glade uddelere af chokoladen fra Netto var Esben, Frederik og Mathias fra afdelingsbestyrelsen i Thorsbjerg.

Chokoladen fra Netto blev uddelt umiddelbart inden jul til samtlige 142 lejemål i Thorsbjerg sammen med denne julehilsen fra afdelingsbestyrelsen til afdelingens beboere:

”I bestyrelsen er vi godt trætte af, at vi denne vinter ikke har de samme muligheder for at mødes med jer, som vi plejer. Vi kunne på grund af COVID-19 ikke holde fællesspisning på Mortens Aften, og vi kan ikke holde juletræsfest eller julehygge. Men selv om 2020 bliver et år uden de store sammenkomster, så skal I vide, at vi alligevel er en del af et fællesskab her i Thorsbjerg. Et fællesskab, hvor vi ønsker vores naboer det bedste. I den ånd sender vi denne julehilsen og en lille sød gave, doneret til os af vores lokale Netto. Med ønsker om en god jul og påmindelse om, at vi i Thorsbjerg stadig holder sammen – hver for sig.”

Samarbejdet med Netto glæder i høj grad bestyrelsesmedlem Mathias Kofoed-Ottesen, som understreger vigtigheden af, at man som almen boligafdeling gør noget for fællesskabet, så man som beboer har en følelse af, at man bor sammen i området og ikke bare tæt på hinanden.

”Beboerne var alle rigtig glade, da vi kom forbi og bankede på. Sjældent har jeg modtaget så megen glæde og taknemmelighed på én aften. Det var skønt og et rigtigt lyspunkt her i den mørke juletid,” siger Mathias Kofoed-Ottesen og tilføjer:

”Vi har nok også været et sjovt syn med mundbind, plastikhandsker og nissehuer på.”

Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra Brabrand Boligforening.

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Elsebeth Frederiksen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data