Nye i redaktionen – plads til flere

Skriv til andre beboere om det, der interesserer dig. Bliv frivillig


Velkommen til nye folk i Skræppebladets redaktion. Det er dejligt at se opbakningen til forenings- og beboerbladet. Forhåbentlig får både nye og gamle redaktionsmedlemmer et frugtbart udbytte, ligesom alle læsere og beboere sikkert vil sætte pris på de nye kræfter.

Men der er stadig plads til flere i redaktionen. Du kan blive tilknyttet redaktionen, eller du kan blive frivilligt redaktionsmedlem, hvor du indkaldes til redaktionsmøder og inviteres til at deltage i de fleste opgaver på bladet.

nye-i-redaktionen.jpg

Skriv en klumme

De seneste måneder har Skræppebladet bragt klummer, der er korte tekster om stort og småt – med skæve vinkler og personlige indfald. Dem, vi hidtil har modtaget, er rigtig gode, og der er også spalteplads til dig. Du forpligtes ikke til at skrive et bestemt antal klummer, men hvis du jævnligt vil skrive, er vi mange, der bliver glade. Den første gang du skriver en klumme, skal du også skrive et par linjer om dig selv. Til klummen kan du medsende foto eller lade Skræppebladets fotograf eller tegner illustrere, og har du særlige forslag i den retning så send også et par linjer.

Fortæl om din interesse

Er der et emne, der optager dig så meget, at du ved en masse om det? Det vil vi gerne høre mere om – gerne i en serie, hvor du fortæller lidt i flere numre af bladet.

Læser du bøger, går op i film, musik, teater eller besøger museer? Har du fingeren på pulsen omkring tøjmode, indretning, tendenser eller aktiviteter? Er det dig, dine venner spørger om madopskrifter, håndarbejde, gørdet- selv, stueplanter eller børneopdragelse? Ved du bare en masse om et bestemt land/område, religion, et folkefærd eller en subkultur? Eller har du en hobby eller fritidsinteresse, som du har lyst til at fortælle om?

Eneste krav er, at du er beboer i Brabrand Boligforening og har lyst til at skrive. Har du lyst til at fortælle, men ikke lyst til at skrive artikler, så kontakt redaktionen. Vi vil sikkert gerne lave et interview med dig.

Bliv frivillig

Det er let at blive frivillig i Skræppebladets redaktion. Du skal bare melde dig og have lyst til at skrive. Ligesom de øvrige redaktionsmedlemmer arbejder du ulønnet, men du har ikke forpligtet dig til at være med i redaktionen for at repræsentere en bestemt afdeling i boligforeningen et år eller to.

Vi forventer, at du har lyst til at deltage i redaktionsmøderne og andre redaktionelle aktiviteter. Hvis du ikke kan deltage forventes det, at du melder afbud. Til gengæld har adgang til de samme faciliteter som den øvrige redaktion, f.eks. redaktionslokaler med computere, printere, telefon, internet mv.

Få hjælp til at skrive

Hvis du har lysten til at skrive, kan du få hjælp til resten. Det er ikke en hindring, hvis det kniber med retstavningen. Er du ny i journalistik kan du også få hjælp og gode råd fra de andre i redaktionen. Ja, faktisk kan alle få gode råd, for i redaktionen hjælper vi hinanden. Det er ikke ualmindeligt at vi sender artikler til hinanden og kommenterer inden, de afleveres ved deadline.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2007-09 November

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2007-09 November
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2007-09 November

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data