Nye i redaktionen – plads til flere

Skriv til andre beboere om det, der interesserer dig. Bliv frivillig


af Ulrik Ricco Hansen, Skræppebladets redaktion. Tegning: Jesper Ankjær

Velkommen til nye folk i Skræppebladets redaktion. Det er dejligt at se opbakningen til forenings- og beboerbladet. Forhåbentlig får både nye og gamle redaktionsmedlemmer et frugtbart udbytte, ligesom alle læsere og beboere sikkert vil sætte pris på de nye kræfter.

Men der er stadig plads til flere i redaktionen. Du kan blive tilknyttet redaktionen, eller du kan blive frivilligt redaktionsmedlem, hvor du indkaldes til redaktionsmøder og inviteres til at deltage i de fleste opgaver på bladet.

nye-i-redaktionen.jpg

Skriv en klumme
De seneste måneder har Skræppebladet bragt klummer, der er korte tekster om stort og småt – med skæve vinkler og personlige indfald. Dem, vi hidtil har modtaget, er rigtig gode, og der er også spalteplads til dig. Du forpligtes ikke til at skrive et bestemt antal klummer, men hvis du jævnligt vil skrive, er vi mange, der bliver glade. Den første gang du skriver en klumme, skal du også skrive et par linjer om dig selv. Til klummen kan du medsende foto eller lade Skræppebladets fotograf eller tegner illustrere, og har du særlige forslag i den retning så send også et par linjer.

Fortæl om din interesse
Er der et emne, der optager dig så meget, at du ved en masse om det? Det vil vi gerne høre mere om – gerne i en serie, hvor du fortæller lidt i flere numre af bladet.

Læser du bøger, går op i film, musik, teater eller besøger museer? Har du fingeren på pulsen omkring tøjmode, indretning, tendenser eller aktiviteter? Er det dig, dine venner spørger om madopskrifter, håndarbejde, gørdet- selv, stueplanter eller børneopdragelse? Ved du bare en masse om et bestemt land/område, religion, et folkefærd eller en subkultur? Eller har du en hobby eller fritidsinteresse, som du har lyst til at fortælle om?

Eneste krav er, at du er beboer i Brabrand Boligforening og har lyst til at skrive. Har du lyst til at fortælle, men ikke lyst til at skrive artikler, så kontakt redaktionen. Vi vil sikkert gerne lave et interview med dig.

Bliv frivillig
Det er let at blive frivillig i Skræppebladets redaktion. Du skal bare melde dig og have lyst til at skrive. Ligesom de øvrige redaktionsmedlemmer arbejder du ulønnet, men du har ikke forpligtet dig til at være med i redaktionen for at repræsentere en bestemt afdeling i boligforeningen et år eller to.

Vi forventer, at du har lyst til at deltage i redaktionsmøderne og andre redaktionelle aktiviteter. Hvis du ikke kan deltage forventes det, at du melder afbud. Til gengæld har adgang til de samme faciliteter som den øvrige redaktion, f.eks. redaktionslokaler med computere, printere, telefon, internet mv.

Få hjælp til at skrive
Hvis du har lysten til at skrive, kan du få hjælp til resten. Det er ikke en hindring, hvis det kniber med retstavningen. Er du ny i journalistik kan du også få hjælp og gode råd fra de andre i redaktionen. Ja, faktisk kan alle få gode råd, for i redaktionen hjælper vi hinanden. Det er ikke ualmindeligt at vi sender artikler til hinanden og kommenterer inden, de afleveres ved deadline.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt