Kombineret udlejning

Der er nu indført kombineret udlejning i Gellerupparken og på Toveshøj

Kombineret udlejning betyder:

– at boligsøgende, der i mere end 6 sammenhængende måneder, har modtaget kontanthjælp, starthjælp eller introduktionsydelse, ikke kan tildeles en ledigbleven lejlighed, hvis lejligheden kan udlejes til andre. Det gælder dog ikke ansøgere, der allerede bor i afdelingen og ønsker at flytte internt.

Ansøgere, der afvises efter reglerne om kombineret udlejning, skal af kommunen tilbydes en passende erstatningsbolig andetsteds.

Kan tomme boliger i Gellerupparken og Toveshøj ikke udlejes, fordi der med den kombinerede udlejning vil vise sig ikke at være ansøgere nok, skal tomme lejligheder tilbageføres til ventelisten og derefter igen tildeles ansøgere, der i første omgang blev afvist. Kontakt varmemester pr. mail

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2007-09 November

2007-09 November