Årsmøde i Samvirket i Gellerup og Toveshøj

Alle ildsjæle kan komme med idéer på årsmødet d. 19/2


af Sebastian Adorján Dyhr. Foto af Sami Saidana

Nyt netværk mellem frivillige og professionelle ildsjæle i Gellerup skal være med til at skabe bedre samarbejde i lokalområdet til gavn for alle områdets beboere – ikke mindst områdets børn og unge.

Tirsdag den 19. februar holder Samvirket i Gellerup og Toveshøj sit første ordinære årsmøde.

  aarsmoede-samvirke-farve.jpg  

Her vil deltagerne i netværket få en orientering om det forløbne års arbejde i det det nye samarbejde, som består af både frivillige og professionelle personer, der repræsenterer idrætsforeninger, boligforening, skoler, politi, kirke, moskeer og helt almindelige ildsjæle.
Og så skal deltagerne i samarbejdet også være med til at stikke rammerne ud for det kommende års indsatser samt udpege de folk, som skal være med til at understøtte, at Samvirkets aktiviteter bliver ført ud i livet.

Sammen er vi bedre
Samvirket i Gellerup og Toveshøj så dagens lys sidste forår, hvor en lang række mennesker, der repræsenterede en bred skare af foreninger og institutioner i Gellerupområdet mødtes og sagde god for den samarbejdsrammen, som en arbejdsgruppe hen over vinteren 2006-7 har arbejdet på at skitsere. Udgangspunktet for samarbejdet er en erkendelse af, at nogle aktiviteter og indsatser ikke kan løses uden et samarbejde, eller at de løses bedre gennem et samarbejde, der baserer sig på både frivillige, offentligt og almennyttige ansatte i gensidig respekt.

Der findes ikke nogle foreningsvedtægter for Samvirket, som mere skal ses som et idébaseret kommunikativt netværk og partnerskab blandt en lang række aktører i Gellerup og Toveshøj.

Strategi for fremtiden
På årsmødet, der holdes i Livsværkstederne, skal Samvirkets deltagere blandt andet være med til at planlægge en stor kampagne, som skal løbe af stablen i Gellerup og Toveshøj i foråret 2008 under overskriften ”Godt børne- og ungdomsliv”.

Det er en kampagne, hvor mange aktører i lokalområdet bliver inddraget, ikke mindst beboerne, som alle vil blive kontaktet ved en dørklokkekampagne. Og der vil blive holdt borgermøde i GLOBUS1 med samme tema, hvor alle kan være med til at diskutere og komme med idéer til, hvordan vi får skabt et godt børne- og ungdomsliv i Gellerupområdet. Kampagnen indeholder også en stor musikkoncert midt i Gellerupparken à la sidste sommers ”Blok Party”.

Alle er velkomne
Samvirket i Gellerup og Toveshøj er åbent for alle, der har interesse i at bidrage positivt til udviklingen i lokalområdet. Man behøver ikke repræsentere en forening eller en organisation for at deltage, man kan møde op som sig selv og være med.

Samvirkets årsmøde holdes tirsdag den 19. februar kl. 17 – 19.30. Herefter er der spisning for alle deltagerne (tilmelding til spisning nødvendig på tlf. 2920 8978 hhn@fa.aarhus.dk) Mødet finder sted i Livsværkstederne i City Vest.

Vil du høre mere om Samvirket i Gellerup og Toveshøj kan du kontakte Samvirkets sekretær Helle Hansen på tlf. 29 20 89 78.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt