Samvirke-samarbejdet til årligt eftersyn

På Samvirkets Årsmøde får alle aktive i netværket en orientering om det forløbne års arbejde i samarbejdet, som består af frivillige og professionelle personer, der repræsenterer idrætsforeninger, boligforening, skoler, politi, kirke, moskeer og helt almindelige ildsjæle.

Det er alle frivillige og professionelle ildsjæle, der arbejder for at skabe et bedre samarbejde i lokalområdet til gavn for alle Gellerup og Toveshøj beboere – ikke mindst områdets børn og unge.

Og så skal deltagerne i Samvirket også være med til at stikke rammerne ud for det kommende års indsatser samt udpege de folk, som skal være med til at understøtte, at Samvirkets aktiviteter bliver ført ud i livet.

Sammen er vi bedre
Samvirket i Gellerup og Toveshøj så dagens i foråret 2007, hvor en lang række mennesker, der repræsenterede en bred skare af foreninger og institutioner i Gellerupområdet, mødtes og sagde god for den samarbejdsramme, som en arbejdsgruppe have arbejdet med at skitsere.

Udgangspunktet for samarbejdet er en erkendelse af, at nogle aktiviteter og indsatser ikke kan løses uden et samarbejde, eller at de løses bedre gennem et samarbejde, der baserer sig på både frivillige, offentligt og almennyttige ansatte i gensidig respekt.

Der findes ikke nogle foreningsvedtægter for Samvirket, som mere skal ses som et idébaseret kommunikativt netværk og partnerskab blandt en lang række aktører i Gellerup og Toveshøj.

Alle er velkomne
Samvirket i Gellerup og Toveshøj er åbent for alle, der har interesse i at bidrage positivt til udviklingen i lokalområdet. Man behøver ikke repræsentere en forening eller en organisation for at deltage, man kan møde op som sig selv og være med.

Samvirkets Årsmøde holdes tirsdag den 25. januar kl. 17 – 19.30. Herefter er der spisning for alle deltagerne (tilmelding til spisning nødvendig på tlf. 2920 8978, e-post: hellehan@aarhus.dk
Mødet finder sted i Foreningernes Hus

Du læse meget mere om Samvirket i Gellerup og Toveshøj på www.samvirket.dk
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt