Afd. 3: Nyt fra Skovgårdsparken – opsang

Afdeling 3: Skovgårdsparken

Opsang til opgang er nu delt ud


af Birgit Fuglsang

UPS!
Vi starter med en beklagelse. Administrationen har meddelt, at der desvær­re er sket en fejl ved opmålingen af garagen til EU-knallerter. Der er desværre kun plads til fire, som blev revet væk.

skraldeposer.jpg

Som de fleste sikkert har bemærket er reminderen om overholdelse af ordens­reglementet (mellem venner kaldet opsange til opgange) nu blevet delt ud. De omdelende har kunnet melde tilbage:

1) at det snarere var reglen end undtagelsen, at der stod barnevogne i opgangene, nogle steder endda i trængsel.

2) at 11 – ELLEVE – skraldeposer var an­bragt uden for på trappeafsatsen. Ved en enkelt lejlighed endda repræsenteret med hele 3 stk.! Et enkelt sted kunne der gennem plasten skimtes bleer – godt brugte!

Er der slet ingen, der synes, at den slags er ulækkert?? Driftspersonalet kan i den forbindelse oplyse, at dersom der går hul på en sådan pose, siver indhold i flydende form ned i terrazzoen. Er der heller ingen, der synes, at den slags er ulækkert??

Så er det muligvis nu, vi skal hejse det flag, vi ikke har.
Lørdag den 8. marts kan man i JPÅrhus læse, at Skovgårdsparken kan se frem til 143 millioner, hvoraf de 35 tilfalder AAB. Vi får altså 108 millioner i støttede lån.
I øjeblikket ved vi ikke så forfærdelig meget mere. Men måske er det tid at finde beboerinformationen længst mulig tid i Skovgårdsparken fra maj 2005 frem og lade drømmene flyve. Hvis I da ikke har kylet den ud i et anfald af skuffelse, frustration og arrigskab i løbet af de efterhånden mange år, der er gået, siden renoveringsplanerne første gang var oppe at vende. I får selvfølgelig nær­mere information.

Det var alt for denne gang.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt