Forsidebilleder

”Til redaktionen. Må vi ikke godt se nogle lyshårede beboere på forsiden – blot en gang imellem?
Skræppebladet udkommer jo dog and­re steder end i Gellerup,” skriver en beboer i et brev sendt i en kuvert til Skræppebladet og skrevet på forsiden af Skræppebladets april-udgave.
Når ”brevet” vendes om, kan man se, at beboeren har markeret en enkelt sætning i lederen, der er skrevet af undertegnede: ”Som beboere må vi være opmærksomme på, at enkeltprojekter ikke undergraver hele foreningen og alles interesser”. Der er både understregning, bølgelinjer og et stort udråbstegn.

Uheldigvis kan jeg ikke tyde navnet i den svungne underskrift, men det skal da ikke afholde et redaktionsmedlem fra at give henvendelsen et par ord med på vejen.

om_forsider.jpg

Først det med forsidebilleder: Skræppebladet var et af de første til at dække de kedelige omstændigheder for bokseklubben i Gellerup. På Skræppebladets hjemmeside blev det hurtigt den mest læste historie, så billedet var velvalgt for både aktualitet og motiv. Hvorfor der ikke er mange lyshårede drenge i bokseklubben, er en anden historie.

Men hvilke motiver bringer Skræppebladet på forsiden? Det er korrekt, at der i år har været tre numre i træk med motiv relateret til vidt forskellige aktiviteter i Gellerup-området, og hvor de viste personer er sorthårede. Men sidste år var der kun to forsidebilleder fra Gellerup, hvoraf der på det ene ikke er sorthårede. Faktisk er der kun et enkelt forsidebillede sidste år med sorthårede personer.

Det skal understreges, at der bag valg af forsidemotiv ikke ligger politiske motiver, positiv særbehandling eller lignende. Det handler om aktualitet og fotografisk kvalitet i de tilgængelige billeder.

Så var der det med leder-markeringen. Umiddelbart ser det ud til, at beboeren er enig i netop den del af lederen, og det er da dejligt med støtte. Eller også er beboeren vildt uenig. Hmm. Der skal altså lige nogle kommentarer til før, jeg kan skrive et svar.

Med venlig hilsen
Ulrik Ricco Hansen
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt