Toveshøjkvinde springer ud som forfatter

Bogudgivelse markeres med en reception på Gellerup Bibliotek

af Helle Hansen

Anett Sällsäter Christiansen, der er beboer på Toveshøj, har skrevet en roman, som udkommer i slutningen af september. I den anledning bliver der holdt en reception på Gellerup Bibliotek torsdag den 25. september kl. 15-16.

Bogens titel er ”Brabrand 8220 – en ung piges fortælling”, og den hand­ler om en ung tyrkisk pige, som man følger i et år i hendes liv i Gellerupparken.

Anett, der selv har svensk baggrund, kalder bogen en fiktionsroman.

”Det har jeg, valgt netop for at ikke komme ud i noget, som jeg eller andre ikke kan bunde i. Jeg ønsker nemlig ikke at skade noget arbejde, projekt eller andre ting i området med denne bog, som ikke er politisk, men mere et pædagogisk tiltag for at illustrere en anden virkelighed set med en beboeres øjne.

Men jeg er da godt klar over, at den kan komme til puste til ilden, da emnerne ikke ligefrem er helt upolitiske. Og hvornår går der ikke politik i integrationen? Men jeg tager chancen alligevel, for bogen er skrevet direkte fra hjertet, og vi har jo ytringsfrihed her i Danmark,” siger Anett Sällsäter Christiansen.

I næste nummer af Skræppebladet vil der være en anmeldelse af bogen, som kan bestilles på mail: brabrand8220@hotmail.com
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt