Klummen

Arkivfoto fra Wikipedia. Frigivet copyright. Foto: Petercantfail

Sådan kan det gå – et frugtbart møde

Men så gik det da ikke så galt

af Bo Sigismund. Arkivfoto fra Wikipedia (kun online)

Vi er tilbage omkring 1990, og der var beboermøde i afdeling IV. Almindeligvis kom der både beboere, ansatte og gæster fra de naboafdelinger, vi samarbejdede med. Det skal bemærkes, at de 4 damer af diskretionsgrunde har fået andre navne i historien.
Så det var ikke spor underligt, at vores daværende beboerrådgiver, Jenny, viste sig. Hvad der derimod så underligt ud, var hendes façon.

Havde hun da ikke lige fået et barn og var vendt tilbage – var hun allerede så langt igen? Inden vi havde tænkt færdig stod Bitten, afdeling IV’s ene medlem af socialudvalget og talte med hende. Heller ikke så underligt. Socialudvalget var jo kontakt mellem beboerrådgivningen og de 3 bestyrelser i afdeling III, IV og V. Afdelingerne havde 1, 2 og 1 repræsentant. Men se nu bare Bitten! Så vidt vi vidste var hun alenemor med 4 i forvejen – eller havde hun bare taget nogle kilo på?

Mystikken blev ikke mindre, da afdeling V’s repræsentant, Sys, trådte ind i lokalet. En høj, slank og frisk kvinde over de 40. Så vidt vi vidste, havde hun voksne børn. Og at dømme efter den holdning, den fylde og den måde at gå på – var det muligt? Så vi virkelig rigtigt ?

Den der så mest forundret ud, var Aksel, afdeling IV’s andet medlem og udvalgets formand. Han havde yndet at omtale sit udvalgsarbejde med damerne som frugtbart, og nu så han ret så betænkelig ud. Nogle så skiftevis på ham og på damerne. Her kom så afdeling III’s repræsentant, Astrid, åbenbart i samme situation som de tre andre. Hun gik lige hen til deres bord og hilste hjerteligt. Aksel så meget rød ud; altså – hvad havde de kvinder dog gang i – nu var der to der
begyndte at strikke! Og så Astrid, single med en opvækst på landet og en fortid i KFUK !

Mødet begyndte, og som sædvanligt var der beretning fra formanden og udvalgene. Aksel gik på talerstolen og fik ilde til mode forelagt socialudvalgets beretning. Var der nogen der ønskede ordet?

Jenny markerede, og så gik hun, Bitten, Astrid og Sys op, og Jenny sagde mange tak til Aksel. På udvalgets vegne ville hun gerne sige tak for det frugtbare arbejde, og nu kunne beboermødet jo virkelig se at det gav resultater !
Derefter drejede de alle fire en gang rundt og gik ned i lige række. Forsamlingen morede sig stort over de (naturligvis) udstoppede kvinder, også Aksel, der godt kunne tåle en practical joke.

Hvad med lidt underholdning til møderne?
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt