Forfatter fortæller om sit forhold til Gellerup

Gellerup Bibliotek inviterer både på forfatterbesøg, foredrag, kaffe og bogsnak

Af Helle Hansen

I foråret udkom bogen Centrifugen, der blandt andet foregår i Gellerup. Det er forfatteren Keld Conradsens seneste roman, der er en fantasifuld fortælling om ghettoopvækst, kultursammenstød og ulighed, men også om litteraturens ansvar og om kærlighed i en sansefattig tid.

Onsdag den 8. november præsenterer Gellerup Bibliotek Keld Conradsen, der kommer på besøg og fortæller om sit forfatterskab med særlig vægt på Centrifugen, og hans eget personlige forhold til Gellerup. Arrangementet er fra klokken 19 til 21, det er gratis, og der åbent for alle. Tilmelding er ikke nødvendig.

Mød forfatteren bag romanen Centrifugen, Keld Conradsen, på Gellerup Bibliotek onsdag den 8. november.

Mød forfatteren bag romanen Centrifugen, Keld Conradsen, på Gellerup Bibliotek onsdag den 8. november.

Streamet videnskabsforedrag
Tirsdag den 31. oktober klokken 19-21 kan du på Gellerup Bibliotek opleve et naturvidenskabeligt foredrag, der streames direkte fra Sø-auditoriet på Aarhus Universitet. Titlen på foredraget er: Hvordan erobrede mennesker hele jorden? Nogle af de spørgsmål, der søges besvaret er: Hvordan kan det være, at vi mennesker er den eneste menneske-art tilbage på jorden?

Det er forskere fra Aarhus Universitet, der giver deres bud på, hvorfor neandertalere og dinosaurer forsvandt for mellem 20.000 og 60.000 år siden, og hvorfor vi, det moderne menneske, vandt kampen. Og de diskuterer også, om det er den stærkeste, der vinder den evolutionære udvikling, eller om det er samarbejde mellem individer, der kommer til at afgøre udviklingsforløbet.

Bogsnakke med kaffe
Onsdag den 1. november om eftermiddagen har du mulighed for at få en bogsnak med tre bibliotekarer fra Aarhus Vest på Gellerup Bibliotek.
Bibliotekarerne har kaffe på kanden og lidt sødt til ganen, og de sidder klar til at fortælle om gode bøger, så du kan få inspiration til din læsning. Og de vil præsentere en bred vifte af boganbefalinger.

Kom og få inspiration og en snak om gode bøger i alle genrer. Det er gratis og uden tilmelding. Det foregår fra klokken 16.30 til 18.00.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt