Afd. 23: Nej tak til muskelhunde

Afdeling 23: Skovhøj

Skovhøj afd. 23 skal have urafstemning om hundehold

af Helle Hansen. Foto af Bo Sigismund. Illustration af Jesper Ankjær

Fælleshuset i Skovhøj afd. 23 var nærmest fyldt til sidste stol, da afdelingen holdt sit årlige beboermøde tirsdag den 9. september. 20 af afdelingens 64 lejemål var repræsenteret.

I formanden Benny Pedersens fravær blev afdelingens årsberetning aflagt af Karl Emil Torp.
Han fortalte kort om afdelingens forhold i det forløbne år. Blandt andet har et skumringsur betydet en besparelse på afdelingens el-konto. Og boligforeningen jubilæumsgave bruges på at anlægge en bålplads uden for fælleshuset til brug for beboerne, når de har lyst til at hygge sig med grill om sommeren.

Under debatten blev der blandt andet diskuteret parkeringsformer på p-arealerne og en række boligtekniske spørgsmål.
Boligforeningens regnskabschef Bent Mortensen fremlagde afdelingens budget, som lød på en huslejestigning på 4,82 procent. Og efter en række afklarende svar på spørgsmål blev budgettet vedtaget. Fire beboere undlod at stemme.

Muskelhunde og urafstemning om hundehold

Et forslag om at forbyde at holde og få besøg af muskelhunde, som var listet op på en seddel, blev efter en del debat vedtaget med 26 stemme for, otte imod og to der undlod at stemme.

Nogle af beboerne, der stemte imod, argumenterede blandt andet, at listen af hunde ikke var retvisende for, at der var tale om muskelhunde, og at det mere handler om ejeren, når det går galt.
Det næste forslag handlede om, at der fremover skal være tilladt at holde hund i Skovhøj, når blot der ikke er tale om en hund på den førnævnte muskelhunde-liste.

En afstemning om dette forslag blev hurtigt sendt til hjørnespark med et andet forslag om at lave en urafstemning blandt beboerne om hundehold.

Forslaget om urafstemning blev ved skriftlig afstemning vedtaget med 21 stemmer mod 19. Og derefter på afgørelsen om hundehold i Skovhøj udsat til et senere tidspunkt.

Nye ansigter i bestyrelsen
Fire afdelingsbestyrelsesmedlemmer var på valg. Og der var genvalg til formanden Benny Pedersen (31), Gitte Nielsen (27) og Svend-Erik Juve Pedersen (26). Og nyvalg til Jens Vestergaard (30). Freddy Verner blev 1. suppleant (27), mens Karl Emil Torp blev 2. suppleant (17).

Under eventuelt blev der blandt andet diskuteret retningsliner for brug af vedligeholdelseskontoen, sølvmider, døde træer, oprydning i cykelskure, græsklipning og overmaling af bryllups-dyt.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt