Klatrecenter klar til åbning og mesterskaber

Danmarks største klatrecenter åbner i det dybe bassin i Gellerup Badet og huser midt i december De Nordiske Mesterskaber i klatring

tekst og foto af Helle Hansen

Uden for Gellerup Badet afslører en tre meter høj bjergklippe allerede, at der her foregår noget anderledes. Og når man går ind af den bageste dør i svømmehallen, så træder man ind i et helt fantastisk univers, som bringer tankerne hen på en grotte fra en film med Indiana Jones.

Fra bunden af det tidligere fire meter dybe springbassin (som i dag er uden vand) og til loftet 14 meter ovenover hænger der i dag hundredvis af plader, som er med til at skabe illusionen af en grotte, som man kan klatre rundt på som en rigtig klippeklatrer.

Åbent hus for alle
For alle, som er nysgerrige for at kigge inden for og se Gellerups nye grotte, så holder Århus Klatreklub åbent hus i deres nye klatrecenter søndag den 30. november fra kl. 10-16.
Her er der mulighed for at afprøve sine fingrekræfter og klatre på nogle af de udfordrende vægge, hvor der hænger massevis af greb, som man kan hage sig fast til.

Mesterskaber
Allerede midt i december skal det nye klatrecenter huse dette års udgave af Nordiske Mesterskaber i klatring, hvor der forventes ca. 40 deltagere.
Den officielle åbning af centret, som finder sted i forbindelse med mesterskaberne, bliver foretaget af kulturrådmand Flemming Knudsen. Om rådmanden i den anledning selv prøver at kaste sig ud i at skulle klatre, vides dog ikke.

Læs mere på www.aarhusklatreklub.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt