Forandringer på Driften og Administrationen

Arkitekt Steen Thomsen ansat som direktionssekretær, Bent mortensen fratræder

tekst og foto af Marianne Stenberg, Journalist Brabrand Boligforening

Der er nu kommet flere ressourcer til driften. Arkitekt Steen Thomsen får fokus på byggesager og andre ad hoc opgaver herunder de store renoveringssager, som er undervejs.

Driftsafdelingen har gennem længere tid været uden driftschef på grund af et for snævert ansøgerfelt til stillingen. Torben Overgaard er p.t. fungerende driftschef.
Det er derfor besluttet at tilføre drift­en flere ressourcer ved at ansætte arkitekt Steen Thomsen.
Han får titel af direktionssekretær.

Steen Thomsen har blandt andet været ansat ved tilsynet med støttet byggeri

Steen Thomsen er 51 år. Uddannet murer og arkitekt maa. Han har været ansat på forskellige tegnestuer og har i en årrække også haft eget arkitekt- og murerfirma.
Steen Thomsen har været ansat ved Byfornyelsesselskabet Danmark.
I 1996 kom han til Tilsynet med støttet byggeri ved Århus Kommune, hvor han var frem til 2003. Fra 2003 – 2006 arbejdede Steen Thomsen som arki-
tekt ved Kuben. I 2006 skiftede han til Marselis Ejendomme, hvor en af hans hovedopgaver var Z-Huset på Marselis Ejendomme.
Steen Thomsen har kontor i driftsafdelingen.

– – –

Regnskabschef Bent Mortensen har fået nye udfordringer. 1. december starter han op som controller i Sparekassen Kronjylland, der har hovedsæde i Randers. Bent Mortensen startede som kontor-elev i Brabrand Boligforening for godt 12 år siden.
Senere udvidede han sine kompetencer med en HD, og for to år siden overtog han posten som regnskabschef efter Grethe Dam.
Brabrand Boligforening ønsker Bent held og lykke i det nye job.

Bent Mortensen