En gæv kvinde har sagt farvel

Tidligere formand Ingrid Jensen er flyttet fra Gellerupparken til midtbyen

af Afdelingsbestyrelsen, afdeling 4

Gellerupparken er blevet en stor ildsjæl mindre. Det skete, da Ingrid Jensen i december flyttede til en mindre og mere passende lejlighed i midtbyen. Endnu et argument for, at Gellerupparken er nødt til at få et mere varieret udbud af lejlighedsstørrelse, hvis vi skal holde på vores gode beboere.

Ingrid har været aktiv i afdelingsbestyrelsen i mere end 10 år – en stor del af dem som formand for afdelingen. Og i flere år var hun næsten ene kvinde blandt alle mændene, som hun dog styrede med en kærlig moderlig hånd.

Ingrid har involveret sig i meget. Hun har siddet i fritidsforeningen, socialudvalget, været afdelingens repræsentant i Livsværkstederne, Kontaktstedet og alle mulige andre råd og udvalg. Og når der har skullet sælges billetter til børnefesterne og udflugterne, har Ingrid altid taget sin tørn, selv om hendes egne tre piger for længst for mange år siden var fløjet fra reden og havde bosat sig rundt på jorden, hvilket har betydet, at Ingrid også har rejst meget for at skulle besøge børn og børnebørn.

Nu nævner man ikke en dames alder, men det er et par år siden, at vi alle deltog i Ingrids festlige 70års-fødselsdag, men alderen trykker bestemt ikke Ingrid. Hun er et rigtigt livstykke, som lever op til myten om, at rødhårede har et livligt temperament. Den energi og livlighed må vi nu desværre leve uden i Gellerupparken – i hvert fald indtil vi forhåbentlig en gang om ikke så mange år får bygget ældreboliger. For Ingrid fortæller, at hun er rejst fra området med et stik i hjertet – og hun har også tænkt sig fortsat at husere nede på Gellerup Lokalcenter, så vi af og til måske stadig kan hilse på hende i City Vest.

Kære Ingrid. Tusinde tak for din store indsats gennem alle årerne – du vil blive savnet. Og vi glæder os til, at du måske engang igen finder ud til os – indtil da må du have det så pænt i storbyen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt