Afd. 4: Gellerupparken har nu en formand

Afdeling 4 – Gellerupparken

Helle Hansen fortsætter som formand for Gellerupparkens afdelingsbestyrelse

Af Sean Ryan Bjerremand

På juni måneds afdelingsbestyrelses-møde i Gellerupparken blev der endelig fundet en formand for afdelingen. 48-årige Helle Hansen vandt med stemmerne 10-5 kampvalget mod 57-årige Malek El-Batran.

Journalistuddannede Helle Hansen, der har været formand siden 2007, har de seneste år været en drivende kraft i arbejdet med Helhedsplanen lokalt, og på landsplan har hun også været aktiv i oprettelsen af netværket Beboernes Stemme, der har været iværksat siden 2011, og som taler de udsatte boligområders sag.

Fordomme og virkelighed
Blandt andre tillidshverv i boligforeningen kan nævnes, at hun er redaktør på Skræppebladet og formand for Gellerup Fællesråd.
I sin præsentation af sig selv fremhævede hun, at hun meget gerne vil hjælpe Gellerup med at fremstå bedre i medierne.

Hun voksede op i 70’ernes Gellerup og har i mange år hørt på fordommene om området. De fordomme ønsker hun overvundet, og hun mener, at erfaringerne viser, at folk udenfor området hurtigt finder ud af, at ét er fordomme – noget andet er virkelighed.

”I ved, hvordan jeg er som formand, og så længe jeg bor her, vil jeg rigtig gerne gøre en indsats for området,” lød Helle Hansens replik inden afstemningen på afdelingsbestyrelsemødet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt